Drzá tučná infliencerka

Príspevok v téme: Drzá tučná infliencerka
Bodkovaneleto

Napísala som falošne na útechu škaredej tučnej body influencerke ( s fakt nepevným tučným telom s tetovaniami a ružovými vlasmi), že mi nevadí jej tučná postava, že je krásna aj hodnotná napriek tučnote, ale že je trápne nie jej telo, ale to, že sa stále uráža ak ju druhí nechvália a že je divné že chce furt pozornosť a že ja ANI CHUDÉ nesledujem :)

A sorry ešte som sa spýtala drzo, že prečo sa anorexia nelieči na priemer ale až na takúto 90 kg?
Ona si myslí že to je priemer ale fakt bola tlustá.

Na to mi písala, že som hrozná keď hodnotím len telo lenže to ONA všade vešá 90 kg telo v minišatách.

Nič v zlom, ale vyliečená anorektička mladá a bezdetná musí byť rovno tak spuchnutá a tučná a rovno? To aký doktor ju " liečil"?
A nemôže mať 50- 70 kg?
Musí rovno 90kg a hrozné gýče na sebe? /toto som tam nepísala/
Pýtam sa vás na názor

Čo som sa jej radšej nespýtala: ak niekto promuje že skončil s alkoholom bude to robiť tak hlúpo že bude zrazu promovať cigarety? A chcieť len lajky?

(toto ona robí a jačí jak rozmaznaný fagan keď sa dakto neposere z jej tučnoty) bola DRZA na oststných aj ... DRZÁ a tučná a zahovorila moju otázku...

lebo mala anorexiu bla bla to je mi ľúto ale teraz ju dakomu spôsobi aj ukazovaním tlustoty

Som sa snažila nebyť sviňa a som ju pochválila aj!!!

Ale tie tučné ženy útočia na každého kto nesúhlasí a nepíše im pochvaly!!! A zablokovala ma.

Som bola sviňa ja?

Vyčíta mi že riešim jej telo ale ona všade promuje obezitu a ktovie, či fakt mala anorexiu alebo tak nazve každého kto má pod 90 kg. Bola drzá aj ona ku mne.

Bodkovaneleto

Podľa mňa keby uznala že 90 kg je moc, ale je spokojná, tak by to vyzeralo lepšie než keď svoje tlusté nepevné telo nazve priemerom - sorry toto nebol priemer. A šaty mala ako zo sexshopu!
Z anorexie na tučnú v uchylnom odeve ako zo sexshopu. Toto je príklad pre anorektičky?!

Robí to proste blbým spôsobom.