Dobry den,Chcem sa len vyrozpravat,mozno poradit,som mamou 2 chlapcov a 1 dievcatka,(8,4 a dievcatko 2 roky).
Najstarsi zacal chodit behavat ,chce chodit na sutaze,no stale je predposledny,alebo proste nejaky 5 od konca .....ma zabehnut 150 m,alebo 300 ...prostw nevladze.Narodil sa predcasne,mal problemy so srdieckom ,ale vswrko je v poriadku uz od 1 roka .cize sportovat moze.Ja a manzel sme cely zivot sportovali,ja som behavala atletiku,stale som vyhravala,ci uz dialky,alebo kratke vzdialenosti,proste kde ma dali -aku disciplinu robit stale som bola v najlepsej trojke.Proste som teraz tak nastavena ,ze po kom to moje dieta je,viem ze mozem byt rada ze je zdravý po tych vsetkych komplikaciach po porode,ale proste ma stve ,ze nevladze(on behavat chce ,aj ma zaujem ,ale je strasne pomaly).a poto. Je sklamany ze nevyhral,ze ostatni spoluziaci stale vyhravaju a pod.a pritom spoluziaci od 4 rokov trenuju hokej ,florbal a pod.On s tym zacal teraz pred 3 mesiacmi,snazim sa mu vysvetlovat,ze musi trenovat ,trenovat a trenovat a vysledky pridu neskor.
Priznam sa,mna to tiez stve ked ho vidim aky je spomaleny ,nevladze.......ked si pomyslim aka som bola ja ,stale vyhravala a nosila domov medaile a pohare z kazdych pretekov .......poradte mi ako sa mam nastavit,co mi pomoze aby som to hadzala za hlavu a pozerala dopredu a hlavne nezavidela druhym rodicom ze ich deti vyhravaju a moj je stale medzi poslednymi.
...........?
Moje dieta nevie športovat
Praveze ja nanho netlacim,sam sa rozhodol ze chce robit atletiku,vobec som ho do toho netlacila,jeden den prisiel domov a asi cely tyzden mi len opakoval ze chce robit atletiku a ze uz to povedal aj ucitelke,sama ucitelka mi volala ze preco ho neprihlasim ked sam chce....tak som ho zapisala a zaroven som mu vravela ,ze nech nebude sklamany ze ked nebude hned vyhravat,lebo nieje vobec trenovany ako ostatni ,co trenuju od 3 ,4 rokov .....ale on vobec nema ani take pohyby sportove nic,proste beha ,(to ani nieje ako beh,nieje vobec taky priebojny,ako vidim tam ine deti ).viem ze moze byt v niecom inom lepsi ale on chce len behat .....? a ja vidim proste ze mu to nejde
Toto ale nemôžeš myslieť vážne. Nakoniec tomu chlapcovi ešte spôsobíš nejaké psychické problémy, potom sa ale fakt že nečuduj...Netlač naňho, preboha, každý nie je športovo zdatný a nadaný, možno má úplne iné vlohy a záujmy a ani o tom nevieš. To je koniec sveta, keď nebude nosiť domov medaile ako ty?