Čím nahrdim chleba???

cudliprstik

U nás sa predáva ( TERNO, COOP )tzv. Kráľovský chlieb je to viaczrnný špeciálny chlieb (múka ražná, soľ, pitná voda, slnečnica, tekvicové semeno, rasca, sušená srvátka, rastlinný tuk )je dobrý hlavne pre tých čo držia diétu, alebo majú problémy s trávením.

RNG

Nieco mam aj ja v mojich doplnkovych predajniach, nieco maju ini, nuz su to relativne nove veci, treba ich doslova zhanat.
Ale vyhybat sa prazdnym kaloriam, vela zeleniny, obycajny ocot na potlacenie chuti do jedla,hrubozrnne a celozrnne produkty a cvicenie(dlhe prechadzky) to mas k dispozicii bez vacsich problemov. Staci len snaha a pevna vola.

natasha

Dakujem RNG len fak neviem kde by som zohnala heobromu, hoodiu a nopal a este tu kombinaciu alfa lipoickej kyseliny da sa to nejake desi kupit v lekarni alebo su specializovane predajne? Ak ano a ty vies prosim porad kde. Dakujem

RNG

Nuz to nie je dovod na vylucenie ale len na celkove znizenie prijmu kalorii.
Najlepsi pristup k tomu je nejest cukry a "rychle "kalorie, takze mensie mnozstvo celozrnnych by ti neuskodilo. A vela vela zeleniny, aby si netrpela hladom, cim by si mala nahradit mnohe kaloricke potraviny, alebo aspon obmedzit.
Su doplnky pomahajuce potlacit chut, napr zmes KLB6, kde jablcny ocot potlaca chut, lecitin pozpusta tuk a kelp pomaha pocitu plnosti a je zdrojom mineralov.
Ucinnejsie su theobroma(z kakaa)hoodia(africka rastlina) a nopal(kaktus)
Tiez je ucinna kombinacia alfa lipoicka kyselina(2x200 mg) a extrakt zo zeleneho caju(2x700 mg,40+% polyfenoly).

natasha

nooo ani jedno ja mam velky skoln priberat pretoze ma problemy zo stitnou zlazou , dnes mi po operacii cysty nasadili hormonalnu liecbu Lucrinom pretoze mi zistili endometriozu a kedze jeden z vedlajsich ucikou tychto injekcii je priberanie, doktorka mi odporucila vysadit chlieb a mucne vyrobky.

.....

podla toho z akeho dovodu ti to odporucila obmedzit.ak nemusis uplne, sksu celozrnne vyrobky/obmedzene/alebo skus musli