Čo môžem robiť? Keď som v prítomnosti rodičov,je mi strašne zle.Pride na mňa silná úzkosť,až panika,závraty až na omdlenie a silná duševná bolest.Mam nato lieky ale strašne ma uspávaju a otapuju a potom mi všetko padá z rúk jedlo po zemi a zase keď to chcem upratať tak už cítim strach že budú kričať že púšťam vodu,alebo ze zase vysavam.Citim bezmocnosť ,neviem čo mám robiť.Odstahovat sa nemôžem,nemám prácu,tam kde ma vzali som nestíhala tempo alebo normy takže som vydržala max rok,ID kvôli psychickým problémom mi neschvália lebo nemám odrobene roky,chodila som na VŠ čo sa nepočíta.Dalej doma fungovať nemôžem,skúšala som sa porozprávať s rodičmi,nemajú však záujem,bude podľa nich a keď sa mi nepáči mám odísť.
Čo mám robiť?
Tak toto je ukazkovy priklad toxickeho rodica (rodicov). Strasne, ako sa niektori vedia spravat.
Čo tak vyhľadať odbornú pomoc?
Koľko užívaš tie lieky? Organizmus si potrebuje na ne zvyknúť. Zrejme ti rodičia spôsobjú nejaký druh traumy čo je dosť smutné. Ale na druhej strane, prečo teda neodídeš? Tvoje zdravie je dôležitejšie.