mal som 16 ked som bol podozrivy zo znasilnenia. kamaratili by ste sa so mnou ci by ste ma odsudili?

Príspevok v téme: mal som 16 ked som bol podozrivy zo znasilnenia. kamaratili by ste sa so mnou ci by ste ma odsudili?
tinedzer

ahoj.
trapim sa. mam to tazke. minuly rok som zacal chodit so spoluziackou, v priebehu mesiaca sme sa trocha aj sexualne zblizili a dohodli sme sa, ze budeme mat aj sex v piatok. ona uz nebola panna, ja som bol panic. v piatok sme sa aj stretli u mna doma, hovorila, ze nestihneme,ze sa ponahla. som jej povedal, ze potom ani ja nechcem. ona reagovala- ty nechces? prekvapene. tak som povedal- boze, ja chcem... ona na to- majme to za sebou.
a lahla si na postel, vyzliekla si nohavicky, povedala, nech vyberiem kondom, trochu som ju prstoval, pacilo sa jej to, ale nemohol som potom do nej vojst, vyskusali sme viacere polohy lebo na kazdu hovorila- to ma boli.
nakoniec sa odtiahla. bol som v nej len par sekund, nie na doraz.
ked mi odmietla dat oral, co doteraz bola vzdy sama iniciativna, tak som zacal tusit, ze asi nebola v pohode s nasim sexom. nakoniec povedala- ja som to nechcela.

a ja sa citim vinny ze som mal vediet,ze to nechcela od zaciatku, a ze som nevedel, a ze som ju asi znasilnil. ona s tym aj bola neskor na policii , policia to vysetrovala,ale po piatich mesiacoch to stopla.
mali sme spolocnych kamaratov, spoluziakov, oni veria jej verzii, ona policii tvrdila, ze vraj mi stale opakovane hovorila- prestan, prestan....co som ja na policii poprel. proste im klamala. aj o orali aj prstovani aj o inych veciach predtym, nielen o tomto.

tym padom sa vsetci kamarati odo mna odvratili, blokli ma, vobec sa so mnou nebavia, a ja som sa z toho zosypal, musel som prestupit na inu skolu.

ak k tomu pride v buducnosti s niekym rec, mam obavy, ze ma ludia odsudia za to, nebudu sa so mnou bavit, budu ma povazovat za nasilnika a nebudem mat ziadnych kamosov. vy osobne by ste si co mysleli? vadia vam muzi, co maju sex so zenou, ktora to vlastne nechce? boli by ste schopni sa kamosit s takym muzom?
musim to ludom povedat, lebo nechcem to skryvat, aj vtedy som to povedal nasim vtedajsim spolocnym kamosom. prestali sa so nou kamaratit. a tak mam obavy,ze to skonci rovnako. mna zaujima vas osobny postoj, ak by ste boli na mieste mojich buducich potencialnych kamaratov ci znamych.

tracey258

Stuff Your Kindle Day je zábavná udalosť, ktorá umožňuje používateľom Kindle sťahovať bezplatné e-knihy, čo je najlepší čas na rozšírenie digitálnej police. Takéto udalosti poskytujú množstvo nových bezplatných kníh Kindle pre každú ponuku, či už hľadáte najnovšie vydania, bestsellery alebo dokonca stratené čítania. www.stuffyourkindledays.com

eeve131

Ahoj,
tak v prvom rade sa takéto veci nevešajú hneď kde komu na nos, to nie je ako, "ahoj, ja som xy, mám rád čokoládu, tanec a bol som podozrivý zo znásilnenia". To je tvoja súkromná vec, ktorú potrebuješ najprv sám so sebou spracovať, a podľa mňa by si mal o tom rozprávať len s najbližšími, najlepšími priateľmi a rodinou, ktorí ťa poznajú. Čo je ostatných do toho.

Ako odpoveď na tvoju otázku - ja osobne, nie, mne by to nevadilo, keďže za prvé, verím v prezumpciu neviny, neznášam predsudky, a poznám mnoho takýchto prípadov žien a dievčat, ktoré si kadečo navymýšľali (samozrejme aj také, kde vraveli pravdu, to je jasné), tak prečo by som mala si robiť na niekoho názor podľa toho kto o ňom čo povedal. Viem čo sú klebety, a neznášam ich, a na všetko a všetkých si rada tvorím názor sama. Ale, bohužiaľ, mnoho ľudí na tie predsudky a klebety dá, čiže sa priprav, že stretneš takých i takých. To ale nie je tvoja vina, to je normálny život.

Moja rada - skús túto nedobrú skúsenosť spracovať s terapeutom, psychológom, inak sa budeš zbytočne trápiť a môžeš si to ťahať so sebou celý život, mať z toho zbytočne zlé návyky, psychické problémy a podobne. Potrebuješ to spracovať a ísť ďalej. Bývalých "kamošov", ktorí si urobili názor len na základe vypočutia jednej strany, nerieš, takí nestoja za to, aby si sa kvôli nim trápil. Sústreď sa na pozitívne veci v živote, hľadal si priateľov nových, ale fakt to potrebuješ spracovať, čiže ja by som naozaj radila toho terapeuta.
Tak sa drž.