Prosím o radu. Už dlhšie ma trápi problém so sestrou. Má 36 rokov, je vydatá a býva spolu s mužom vo vlastnom dome v meste . Ide o to , že od malička je voči mne neskutočne panovacna a nadradená. Všetko musí byť presne tak, ako povie ona, neznesie kritiku ani iný názor. Odkedy sme sa spolu na jej svadbe pohádali, vôbec sa spolu nerozprávame. Vykricala mi, že ma nemá rada, som jej iba na príťaž, že sa hanbí za to, že som introvert. Aj voči mame je zlá, keď príde na návštevu, skritizuje, ako sme oblečené, čo sme navarili, s ničím nie je spokojná. Mamu začala prehovárať, aby jej prepísala dom, aj tú časť, ktorá patrí mne. Keď to odmietla, veľmi sa nahnevala, treskla dverami a odišla.Nedávno sa jej narodili dvojčatá, mala rizikové tehotenstvo, tešili sme sa. Ale hneď potom to prišlo. Napísala nám list, kde uviedla, že si neželá, aby sme ju kontaktovali, stretávali sa s ňou a s jej rodinou, že s nami nechce nič mať. Úplne sa odmlčala, nedvíha telefóny, neodpovedá. Vôbec nevieme, čo sa deje a čo máme robiť. Ako sa zmieriť s tým, čo sa deje. Vďaka za rady.