Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti

Táto diskusia patrí k článku: Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti
Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti

Stres, úzkosť a vyhorenie sú pojmy, ktoré sa dnes skloňujú čoraz častejšie. Podľa lekárskych štúdií až 5 % populácie trpí depresiou, ktorá je priamym dôsledkom týchto negatívnych vplyvov. Jedným z najúčinnejších a najprirodzenejších spôsobov, ako sa s nimi vyrovnať, je práca v záhrade. Na prvý pohľad jednoduchá a dostupná aktivita prináša veľké benefity pre fyzické i psychické zdravie.

kikus_590

Vraj je dôležité, aby sa ruky dotýkali zeme a pôdy a to stimuluje nejaké procesy v tele. Reálne som to čítala v nejakej štúdii a určite to bude mať niečo do seba. Ja som to skombinovala ešte aj s www.konopnafarmaliptov.sk a môžem povedať, že účinky prišli, nie hneď, ale som spokojnejšia a hlavne vyrovnanejšia.

liamhellen

Stickman Hook Online is a game that’s perfect for quick gaming sessions or long playthroughs. The online features stickmanhook2.io like leaderboards and competitive modes, make it even more engaging. The levels are creatively designed, and the swinging mechanics are easy to learn but hard to master. It’s a game that rewards practice and precision, and I can’t recommend it enough!

mijja

Veru pohyb je pre takych velmi dolezity, ale celkovo si myslim ze tym aj vypnes hlavu konecne, pretoze pracovat hlavou byva narocnejsie ako praca manualna.

Mishelino

Tu je o tom celkom pekný článok, www.jutro.sk
Jednoducho treba sa hýbať a hlavne my čo sedíme v práci každý deň hodiny na PC.

sarah54casiano

I was actually reading your article and found some really interesting information. The thing is quite clear that I just want to thank for it.

annaeat

Escape Road City 2 is a thrilling, fast-paced adventure. Race through the city, dodge traffic, and outrun your pursuers in this action-packed driving game!escaperoadcity2.io