Potrebujem Ujasnenie

Príspevok v téme: Potrebujem Ujasnenie
Roman2345

Čaute !

Vážení Čitatelia !

Všetci dobre vieme, že ľudia majú rôzne názory na rôzne veci. Čo čert nechcel, stretol som sa s otcovým kamarátom a nebolo to šťastné. Rýpal do mňa, že: "Mal by si trtkať ženy ! Ženy by si mal trtkať ! Dop*či, nič iné nerobíš, len tu sedíš doma nad knihami ! Pozvi spolužiačky niekam do mesta, spoznaj ich a ukáž im svoju mužnosť ! Bal ženy ! Bal ženy, lebo ženy chcú trtkať ! Ženy chcú trtkať ! Ženy to milujú !"
V prvom rade - Nechápem, čo sa do mňa stará ! Nech mi dá láskavo pokoj ! Noa uráža ma to a zraňuje ma to, keď mi hovorí také osobné veci. Snažil som sa mu to vysvetliť, že mi je to nepríjemné baviť sa o tých ženách, ale on ma nikdy nepočúva a naďalej ma s tým irituje.
V druhom rade, dal som na jeho radu a išiel som teda baliť ženy. Išiel som na diskotéku, a skúšal som tam tancovať s určitými ženami, lenže tie ženy ma pekne poslali kade ľahšie. Netancovali so mnou, ignorovali ma a utekali odomňa ! Ešte niektorých žien kamoši ma od nich odstrčili. Proste... Tie ženy na tej Disco Párty sa so mnou vôbec nerozprávali ! A už vonkoncom so mnou "Netrtkali" !

Ale viete... To mi poradil Otcov kamoš. Lebo Otcov kamoš ma takýto názor:

"Žena ide na Disco Party, pretože sa chce zabaviť. Žena chce tancovať na Disco Party. Žena sa chce baviť na Disco Party! To znamená, že keďže žena sa chce baviť na diskotéke, chce si užiť párty a navyše, chce nejakého chlapa, chce sa s tým chlapom baviť, chce si s tým chlapom užívať a chce sa s tým chlapom milovať ! Žena ide na párty, pretože chce sex !"
To ešte dolpnil slovami: "Choď na Diskotéku ! A uvidíš, že budeš mať ženu ! Zažiješ skvelú noc ! Budeš mať výbornú noc ! Budeš mať noc plnú vzrušenia !"

No tak to som teda mal výbornú noc plnú vzrušenia ! S mojím paplónom a vankúšom ! Do riti aj s tým ! Toto je fakt neskutočné ! Ako som mohol byť takí naivní ? Fakt nechápem.

No takže, milí čitatelia. Povedzte mi úprimne... Kde som urobil chybu ? Súhlasíte s radou Otcovho kamaráta ? Ak nie, môžete zdôvodniť svoj nesúhlas ? Je podľa Vás správne myslieť si, že žena ide na diskotéku pretože chce mať zábavu dúfajúc, že sa pomiluje s nejakým chlapom ?

Ďakujem za pozornosť a Váš čas.

mozebyt

V prvom rade, otcov kamarát očividne je iná generácia keďze tipujem, že otec je od teba tak o 20+ rokov starší.
Nepíšeš vek, ale cítiť z toho tak do 30. Muži 50+ dospievali v inej dobe, vtedy sa chodilo na diskotéky a ľudia sa viac rozprávali, zabávali. Lenže títo ľudia už majú svoje zažité a nepresvedčíš ich, že dnesná generácia funguje prevažne na telefónoch. Na niektorých funguje keď do nich tiež podrypneš v téme aká im je nepríjemná, potom sa stiahnu. Alebo ignor.