Stres

Príspevok v téme: Stres
JanoSiska

Ahojte, mám 16 rokov a v apríli som začal robiť autoškolu. Vtedy sa mi začala točiť hlava a býval som pod stresom. Keď som ju v auguste dokončil spadol mi veľký kameň zo srdca a zo začiatku školského roka som bol v úplne v pohode. Ale chcel som využiť že mám v živej pamäti testy tak keď som 28 augusta spravil vodicak na motorku som hneď 6 septembra nastúpil na nocy kurz na auto. Znova sa to vrátilo. Už sa mi moc hlava netoci ale mám proste stres a byva mi zle napríklad aj keď je piatok večer a viem ze nebudem musieť nič robiť. Ale proste v tom aute som viac nervózny ako na motorke. Na motorku som sadol a fungovalo to ako silný liek na uvoľnenie. V aute som stále napätý a stále sa podvedome chytám tváre (inštruktor si to všimol a mam to obmedziť) lebo to dokáže územniť. Občas sa mi neskutočne trasie noha na spojke. Verím že keď spravím aj VP sk. B. Budem naspäť v normálne ale nemáte nejaké rady ako sa v tom aute ukludnit? Lebo je to hrozné. Nemám problém so šoférovanim viem všetko dobre. Potvrdil mi to aj inštruktor.