ahojte ked si dam rpvy tampon nebude to boliet??? nemoze mi pretiect este viac ako vlozka? nemzoe sa vo mne zaseknut???ake su najlepsie??? ako ho tam co najlepsie dostaT? ako dlaeko ho daT?po akom dlhom case ho vybrat? prosim
prvy tampon
no mna to 1. krat nebolelo,ale mala som tiez taky neprijemny pocit,ako tu uz bolo par kart napisane,ale ide o to,ze sa musi zaviest hlbsie...
ja som tiez eset panna...dufam,ze mi nejako v tomto smere neuskodi...
a este ja pouzivam OB mini..a zda sa mi to celkom fajn..ale nepouzivam to casto..len ked potrebujem....akoze idem plavat...ale aj tak normalne..ale len niekdy...nie casto...
Ja osobne pouzivam iba tampony,mozno to ma vela odporcov ale ja hovorim ze nech si nosi kazdy co chce,hlavne nech sa v tom citi pohodlne.A ten kotex tampon by si mohls pouzit aj ked je normal ale predsa by som len zacala tampaxom s aplikatorom alebo aspon o.b. mini
teraz boli tampony kotex ako darcek vo viacerych casopisoch...no a chcela by som vediet ci ich mozem pouzit aj ked som tampon este nikdy nepouzivala....lebo tie su velkost normal
Dievcata Vy tie tampony pouzivate denne,alebo len pri plavani?Kotex je teraz velmi dobry,aj O.B.,tampax nie su zle.
Ja tiez pouzivam kotexy a som spokojna,a navyse maju krasne obrazky na obale kazdeho tamponu
hh ja pouzivam kotex poradili kamosky a vraj su good
a neviete mi povedat ci su tampony kotex dobre?
somonkaaaa
zacni od velkosti mini
qiu ob som mala..ale neviem,ako si mam odhadnut velkost,nevies podla coho mam zistit,ktore su premna naj?