Nespravené skúšky na vodičák

Príspevok v téme: Nespravené skúšky na vodičák
Agatka95

Ahojte,
uvažujem nad spravením si autoškoly, nakoľko pred 10 rokmi ako čerstvo 19 ročná som nespravila jazdy a trápi ma to, cítim sa kvôli tomu menejcenná ..celá rodina aj známi vodičák majú bez problémov, len ja nie.
Máme malé dieťa a druhé na ceste a manžel ma nabáda, že by to bolo praktickejšie, mohla by som lepšie fungovať s deťmi keď by on nemohol.
No v prvom kurze som zvládla testy na 100% aj cvičisko úplne v pohode, len na jazdách sa prejavil môj panický strach zo šoférovania v premávke..naši sa vtedy akurát rozvádzali a mávala som depresívne stavy, ktoré sa prejavovali aj takto.. na skúškach smrť v očiach, úplne stiahnuté svaly a spomalené reflexy operatívne reagovať na meniacu sa premávku. Jazdy boli vždy na inej trase v BA, no ja som ich ani na 3x nedala, prvé 2 razy mi skapal motor na križovatke a 3x mi haproval motor pri zlom preradení pred zákrutou a tiež som potom z toho stresu vraj zastavila na stopke až mierne do križovatky. Po poslednej skúške mi policajt vraj dobrák vravel, že auto vie byť zbraň, že môžem ublížiť nielen iným ale aj sebe a bola by ma škoda..
Ako odvtedy už som psychicky oveľa zdravšia a odolnejšia, veď som zvládla aj "ťažšie" skúšky, ale túto, ktorú dal "každý" som nedala :(((( Je tu niekto, kto to mal podobne? Prihlásili ste sa potom do autoškoly znovu?