Chovanie a reči priateľa

Príspevok v téme: Chovanie a reči priateľa
simka111

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o názor a radu, resp. zaujíma ma ako by ste sa chovali v danej situácií, ako by ste reagovali.
Ide o to, že mám pocit, že sama túto situáciu neviem zhodnotiť, raz mám pocit, že by som to mala ukončiť, inokedy zas, že ved vlastne o nič vážne nejde.
S priateľom sme spolu mesiac a pol, pol roka sme sa poznali, boli len kamaráti aj keď on mal o mňa záujem už počas toho kamarátstva.
Ide o to, že niekedy ma divné reči a narážky a ja neviem, či je len tak prehnane úprimný a nemysli to v zlom, alebo to robí zámerne a chce mi ublížiť, prípadne ma skúša a chce vedieť ako budem reagovať.
Raz sa ma spýtal, či som si všimla, že veľa žien a dievčat chodí bez podprsenky, vraj tak prsia pôsobia väčšie a či viem, že masáž prsníkov prsia nielen uvoľňuje, ale aj zväčšuje. Nejako som to neriešila... no o pár dni sa ma spýtal, či som neuvažovala nad tým, že budem chodiť bez podprsenky a či viem, že existujú nejaké bylinky, ktoré prsia zväčšujú...vraj sa mu páčim taká aká som, ale keby boli moje prsia väčšie, páčilo by sa mu to so mnou viac. On nechce, aby som šla na plastiku, lebo umeliny sa mu nepáčia, proste by bol rad, keby sa našla v prírode nejaká bylinka.
Spomenul už aj to, že moje ruky by mali byť vyformované. Včera len tak keď pri mne stal podotkol, že mam fúziky nad hornou perou, vraj si o už skôr všimol. Pripomenul mi aj moje problémy s pleťou, vraj by tým bolo dobré niečo robiť, hoci jemu to vraj nevadí.

Často používa také frázy..neboj sa, ja ta naučím, neboj sa pri mne sa to naučíš, daj sem ja ti ukážem ako sa robí mašľa na šnurkách atd atd..naposledy ked som si šla ukladať veci do ruksaka, som to musela nechať na neho, lebo on mi vraj ukáže ako sa to správne robí...keď niekam ideme a ja mu poviem, že trasu poznám, tak vraj sa nemám báť, on nájde trasu....kúpili sme si žreb a ja som mu povedala ako sa zotiera, lebo ho poznám, ale on mi na to povedal, že prečítam a zistím ako......často spomína, ako je on dobre vychovaný, aký je slušný, že je zo starej školy.... a najviac ma zaráža situácia, kedy potrebujem niečo vyhodiť, napr.obal z keksika, ja si ho chcem dať do ruksaka s tým, že ved potom vyhodím, ale on mi ho okamžite berie a uteká do koša...každý deň si chce volať aj dve hodiny, pritom vie, že telefonovanie nemám rada a tiež že nemám toľko času....
Inak sa s ním cítim fajn, je ku mne pozorný a milý, nikdy na mňa nezvýšil hlas .. vie ako na mňa, mám pocit, že ma dokáže natoľko zmanipulovať, že ja niesom schopná sa tomu brániť aj keď sama nechápem prečo....

mozebyt

Nerovnocenný vzťah. Koľko máš rokov? Ruky preč. Ibaže by ti toto mocenské postavenie vyhovovalo. Sú aj ženy, ktorým vyhovuje, lebo vlastne za nich vždy vybaví veci partner a to je samozrejme veľakrat príjemné aj pohodlné :) Len potom nečakaj keď si budeš chcieť presadiť svoj nápad, program, že to znesie, bude ťa viniť a keď si dupneš tak ťa odkopne. Navyše ťa fyzicky chce meniť.. Tak zváž, čo ti vyhovuje.