Nemám ani tridsať a mám problém otehotnieť, už to s mužom riešime na klinike. Najprv nám bola doporučená zmena životného štýlu ale aj tak tehotná stále nie som...vyzerá to preto už jedine na umelé oplodnenie. Myslíte, že ešte čakať, že otehotniem prirodzene alebo voliť to umelé...
Problém otehotnieť
Dobrý deň ja som tu už písala mala som ten istý problém pomohol mi starší pán ktorý pracoval v zdravotníctve a zapodieva sa čínskou medicínou a teraz mám už dve deti ak máte záujem napíšte mi na jav@atlas.sk
To je pravda, neskutocne vela ludi ma s tymto problem, a to dokonca aj v mojom okoli. Nuz, zly zivotny styl sa vie podpisat aj na tomto.
To je epidémia tejto doby, čoraz viac známych má s týmto problém. Možno aspoň trošku pomôžem, keď sem postnem svoj článok na tému plodnosť. Je síce skôr pre mužov ale niečo prospešné v ňom môže nájsť aj žena - možno keď chce pomôcť svojmu partnerovi
www.iron-body.sk
chodíme na kliniku Repromeda v Brne
na aku kliniku chodis? my sa tiez dlho snazime ale akosi stale nic, ja muza zatial len prehovaram aby sme to zacali niekde riesit ale moc sa mu do toho nechce
Napíšte mi na jav@atlas.sk