Úzkosť

Príspevok v téme: Úzkosť
majjka1

Bojím sa mamy,mám z nej strach,väčšinou po interakcií s ňou dostanem paniku,úzkosť,neviem čo so sebou.Bojím sa chodiť von niekde ďalej napríklad že mi zavolá a príde mi zle.Povedala som jej to nech na mňa nerozpráva alebo nech mi nevolá lenže ignoruje to ,robí si svoje.Čo môžem robiť?

eeve131

Nie je na tom bohužiaľ nič nepredstaviteľné ani podivné, myslím že sa netreba až takto neveriacky podivovať, môže to potom danému človeku dosť zle padnúť.
Moja "matka" zdrhla keď som mala 15 a ani predtým to nebolo nič moc, čiže ja to chápem. Tu by trebalo poznať tvoj / Váš vek, či je možné, aby ste to začali riešiť - bývate spolu? Ak áno je možné sa odsťahovať? Ak ste dospelá, s toxickými ľuďmi ja radím, prerušiť kontakt, ten jed do nás budú dávať stále bez ohľadu na to čo my spravíme alebo o čo sa pokúsime. Je úplne jedno že je to rodina, rodinu si bohužiaľ nevyberáme, a nenechať sa úplne zdeptať je základ. Ak dospelá nie ste, alebo nemáte možnosť sa odsťahovať, odporúčam sa niekomu inému z rodiny, komu veríte, zveriť, poprípade školskému psychológovi, poprípade kontaktovať detskú linku istoty - 116111, môžu pomôcť. Držím palce.

anetkaanett

a to mate akoze aky vztah, ked sa bojis vlastnej matky? to vy vobec nebyvate v kontakte? dost divne teda pre mna. a celkom aj nepredstavitelne.

Jofin

ja som bojoval s uzkostami dlho.. inak mi celkom pomohli aj www.konopnafarmaliptov.sk cbd kvapky taketo alde každopadne to nie je len o jedeni nejakych liekoch alebo vyživových doplnkov.. často pomože aj spolupraca s psychologom popripade s psychiatrom.. treba skusit