Moze ta kombinacia,respektive jeden z tych liekov dopomahat k priberaniu?? lebo som dost pribrala odkedy ich berem::(
Ciprinol + Candibene ...
nepoznám to,ale poraď sa so svojim gyn.Ale ak nemáš iné problémy,načo meniť?Nakúp si ovocie a keď ťa premohne chuť na sladké,daj si jablko.Možno ťa to uspokojí.
Inac to je sranda lebo ja sommam yadine tiez a este som nic zle nepocitila len sem tam ao teraz mam rtotalne chutky,,hm,,, a poznas ten yasminnele ci ako s ato vola,,nejaky odvar yadinu vraj to je nieco slabsie ci co....hm
Brala som cilest asi 10 rokov,potom yadine asi pol roka a mala som migrény..po vysadení to prestalo.A pribrala som asi 6 kg.Tak som začala cvičiť(len tak doma pred telkou),obmädzujem pečivo,aj chlebík,sladkosti si dávam len občas a vela pijem(tekutiny sú dôležité)
Preco si prestala brat???
Mala si potom nejake zmeny ,vies ze ci si pribrala alebo taak.. a ozaj aku si brala??
Prečo by si mala byť hneď prekliata? Buď rada,že máš čo jesť...Aj mne pri HAK viac chutilo,už to neberiem...A po 18 už nepapám..aj keď stane sa,že ma zláka nejaká dobrota....
Fuuu vies co ti poviem??:)
Biele pecivo nepapam uz asi polroka...len chlebik a celozrnne hluposti:)
No nes som sa drzala cely den a na vecer som sazas naladovala ehm,,,povedz ze som prekliata aaaaaaaaaaaaaaaaaa
nemusíš hneď dietkovať,len sa trošku kontrolovať...Ale po "vysadení" bieleho pečiva už vela luďom zoštíhlel driek:-)
Noo,,, to vies clovek sa zacne nudit a uz dava do seba co mu pod ruky padne a som sa normalne zlakla ci to nejake batolla nebude ale dnes som zistila ze je to ciste Potraviniatko chi:)
Takze hovrois ze len ucinnu dietku si mam hladat?? heh
:-))) tá žravá sa mi páči:-))) to aj mne sa stáva...
Z ciprinolu to určite nie je,nestretla som človeka,ktorý by z toho začal priberať
Vies ale ide o to ze ja uzivam tu antiku uz rojk a mala som len dobre zmeny a nic ako priberanie a teraz mam aj (vytoky) a este aj priberaaaaamm ale teraz som si neni ista ci to moze byt z toho...mozno som len zacala byt žrava