Obezita nám môže skrátiť dĺžku života až o 10 rokov. Takto jednoducho zistíte, či máte nadváhu alebo obezitu!

Táto diskusia patrí k článku: Obezita nám môže skrátiť dĺžku života až o 10 rokov. Takto jednoducho zistíte, či máte nadváhu alebo obezitu!
Obezita nám môže skrátiť dĺžku života až o 10 rokov. Takto jednoducho zistíte, či máte nadváhu alebo obezitu!

Na ochorenia spojené s obezitou zomiera vo svete približne milión ľudí ročne, v Európskej Únii je obezita príčinou každého 13.úmrtia. Nadváhu alebo obezitu malo podľa štatistík z posledných rokov aj 40 miliónov detí vo veku do päť rokov.

vejkaa

Tak najjednoduchsie sa to da zistit asi pouzitim bmi kalkulacky. Ale to uz hadam aj clovek na sebe musi citit, ked uz jej to cez.

jonii

While staying healthy and maintaining a balanced lifestyle is essential, taking breaks to enjoy your favorite activities is equally important. For football fans, catching live streams of matches can be a great way to relax and unwind. If you're looking for a reliable source to watch live football games, check out stream-east.watch , where you can stream your favorite teams in action and enjoy some well-deserved downtime.

lorde123

To use emojikitchen.io you need to have Gboard installed on your Android or iOS device. Open any app that supports text input, such as messaging apps or social media platforms, and bring up the keyboard by tapping the text field.

Najčítanejšie články