Porušenie pracovnej disciplíny

Príspevok v téme: Porušenie pracovnej disciplíny
ahjajjaj

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či vie niekto, ako sa dá brániť nespravodlivému písomnému upozorneniu za porušenie pracovnej disciplíny.
V práci sa okrem iného venujem aj prekladaniu článkov. Nadriadená osoba mi vyčítala nedostatočnú kvalitu prekladu, pričom z odborného hľadiska je kritika neoprávnená. Teda čo sa týka prekladu. Urobila som aj inú chybu, zabudla som v preklade zvýrazniť niektoré slová, ktoré v origináli zvýraznené boli. Dostala som písomné upozornenie, že si nevykonávam riadne svoju prácu.
Existuje nejaká možnosť, ako takéto upozornenie odmietnuť, resp. možno nadriadenú osobu vyzvať, aby sa presne vyjadrila, ktorá časť textu bola nevhodne preložená? Lebo z toho, čo povedala daná osoba mne, mi vyplýva, že má len inú predstavu, akými slovami povedať to isté, alebo tomu podobné a pred odborníkmi by jej argumenty veľmi neobstáli. Jediná nepozornosť z mojej strany bolo teda len zvýraznenie niektorých častí textu, zabudla som zvýrazniť v preklade 3 slová.

leviscowill23

Gone are the days of printing out paper maps or relying on clunky GPS devices. With mapquest directions at at mapdirections.app , all the information you need is right at your fingertips.

erina24

tak povedzme si, keby si odovzdala takúto prácu a nespĺňala by teda všetky požiadavky, aké boli, tak by to nebolo v poriadku. ona mohla reagovať aj nejak miernejšie, to je zase pravda. ak nie si spokojná s prístupom a s tým, že to jej chovanie nie je ok, tak choď za vyšším nadriadením, nech to prerieši.