Dieťa alebo partnerka

Príspevok v téme: Dieťa alebo partnerka
Slavi77

Ahojte, zoznámila som sa pred 4 rokmi s partnerom, máme už po 40, sme slobodní, pracovne stále niekde preč. Myslím, že sme si celkom sadli a rozumieme si až na jednu vec. Má dieťa s bývalou partnerkou, s ktorou sa rozišli. Býva ale niekoľko stovák kilometrov preč. Dcéra začala chodiť do školy a je veľmi na ňu naviazaný, snaží sa tam chodiť každú voľnú chvíľu, aj keď cesta tam trvá skoro šesť hodín. Bývalá partnerka mu dosť bráni a robí naschvály. Ja som bola tiež za určenie nejakých pravidiel, že tam bude chodiť raz za mesiac alebo nejaká dohoda, ale vždy dostanem odpoveď, že to je dieťa a on ju má rád a že ja tomu nerozumiem a teraz sú prázdniny a vieš, aká je tam situácia. Keby som povedala niečo, aby tam nešiel, tak dosť vyvádza. Jeden víkend mal byť s ňou jeden deň a išla som teda za ním, aby sme ten budúci boli spolu, ale malá mu povedala, že pôjde s ním von, tak som sa otočila a cestovala 6 hodín späť. Stále jej vypisuje, ako mu chýba, ako ju má rád. Sme spolu len víkendy, keď sa podarí a hovorí mi, že ona je preč a my sme stále spolu, ale tých chvíľ je málo. Keď sa tam niečo zadarí, tak všetko ostatné ide preč. Neviem, ako mám s týmto žiť, ja deti nemám, ale načo si teda hľadal partnerku, keď je závislý na dcére a keď mu poviem, aby tam odišiel a žil, tak nechce, že tu má domov a rodinu. Som žena a tiež mám normálne city a keď sa dlhšie nevidíme, tak už nenapíše ani chýbaš mi, mám ťa rád, to si už zaslúži iba dcéra asi. Čo mám robiť. Som celé dni preč a keď prídem na víkend domov, nemám náladu cestovať šesť hodín tam a naspäť s tým, že on chce byť s dcérou. Bráva tam radšej svoju matku. Neviem, či toto má nejakú budúcnosť. Si hovorím, že keď vyrastie a nájde si priateľa, tak sa na otca vykašle, ale neviem...

sasimka

ved treba tam brat nejaku rovnovahu, ste dospeli luda predpokladam svojpravni obaja tak by ste sa malo i tom nejako rozumne porozpravat.

emaniala

tak podla mna davat niekomu na vyber medzi tymito dvoma ludmi je nonsens. uprimne ja by som si stale vybrala dieta. je to predsa moje dieta.

dandiena

Ak to takto nevyhovuje vám, tak by som to riešila, ja by som nechcela byť vo vzťahu, v ktorom mi niečo totálne prekáža.