Asi sa vam to bude zdat prehnane, ale mozte ma usmernit, co s cim mozem kombinovat, ci si nahodou este viac neuskodim? trapi ma viacero problemov ako padanie vlasov (vysetrenie krvi bolo v poriadku), akne a este okrem toho, snazim sa spravit nieco so svojou postavou. Precitala som uz nejake tie temy, a tak tu je moj nasledovny rozvrh:
Skoro rano ako vstanem si dam 1lyz. oliv. oleja + 1 lyz. citr. stavy + 1 lyz. medu. Ked pridem do prace asi o hodinku, dam si 1 tabl. zel. jacmena a zapijem asi 7 dcl vody, pockam cca pol. hod a naranajkujem sa.
ranajky - ovsene vlocky so soj. mliekom + nejake ovocie + Potent Acidophilus w/ Pectin capsule + tabletky Revalid
desiata - melon pripadne jablko
obed - nejaka lahka zeleninova polievka + ryza so salatom, pripadne zemiaciky + Zinc for acne + Potent Acidophilus w/ Pectin capsule
olovrant - celozrnny rozok so zeleninou + zeleny jacmen + revalid
vecera - trosku z obeda + Zinc for acne
okrem toho pijem vela cistej vody, pripadne slabomineralizovane mineralky a caje, hlavne zeleny.
Asi sa vam to bude zdat smiesne, skoro ako keby sa chcem predavkovat, ale chcem so sebou nieco robit, byt konence zdrava. este napisem, ze HAK neberiem. keby chcel niekto vediet, ci s chudnutim neprehanam a ci mi to treba, tak mam 153 cm a 54 kg.
Dakujem za vase nazory....