Problémová celulitída na zadných stehnách

Príspevok v téme: Problémová celulitída na zadných stehnách
Dudka6

Problémová celulitída na zadných stehnách - ako sa jej zbaviť ? Ja absolvujem pár krát do mesiaca LPG masáže, mám vyváženú racionálnu stravu a aj tak mám miernu celulitídu na stehnách ... čo by mi mohlo pomôcť zbaviť sa jej ? Potrebujem vypnúť pokožku a nejak omladiť. Viete mi prosím poradiť nejaké tipy ? Nie je to nič masakerné, ale hrozne mi to prekáža ...

patrici77

pohyb ale uz moc nepomaha na taketo veci ked uz su. skor je dobry ako prevencia. ono ja si aj tak myslim ze sa tomu clovek nevyhne.

Pethulka753

Mňa napadá len jedna jediná vec - kvalitný kolagén - ten zaručene vypína pokožku, spomaľuje stárnutie a dopĺňa telu chýbajúci stratený kolagén. My so sestrou užívame tento Orca - www.orcacollagen.sk - z všetkých oskúšaných sa nám zapáčil najviac a pri ňom máme pocit, že máme oveľa lepšie vlasy aj nechty

macava

viem presne o com hovoris. ono treba trosku kozu spevnit cvicenim, mozno nejaky zakrok a vela vody pit. alebo aj striedanie teplej a studenej vody v sprche tiez pomaha.

Perry

Dealing with cellulite can be frustrating, but just like in Papa’s Pizzeria www.papaspizzeria.com, where every order needs the right attention to detail, tackling skincare issues requires the right approach. In Papa’s Pizzeria, you learn the value of patience and precision—qualities that are just as important in self-care. If you're looking for a fun way to take your mind off things, why not try playing Papa’s Pizzeria? It’s a great game to unwind and have fun!