Atrofia semenníka

Príspevok v téme: Atrofia semenníka
Rost

Zdravim,

Nevedel by mi niekto poradiť čo robiť s atrofickým semenníkom? Mám kvoli tomu vážne psychické problémy. Depresie, úzkosti, prišiel som kvoli psychickým problémom o zamestnanie. Bol som nedávno u lekárky (urolôg) ale odmietla mi pomôcť a vysmiala ma že čo chcem robiť. Hlavne mám problém že na tej strane tam necítim to čo na druhej, myslím hmatovo a tak a zároveň ma to bolí a bojím sa o testosterón a plodnosť, lebo na druhom som mal zápaly a namerali mi na testoch krvi veľmi nízke hodnoty TST. Lekárke som to hovoril, a nechcela mi ďalej pomôcť a bolo mi povedané že tam boli u nej ľudia čo mali ešte menej tst.

Ďakujem za radu ak by niekto mal.

Rost

Lekárku určite musím nájsť druhú lebo aj tak mi táto pani dala ešte jeden termín, 2 mesiace som čakal a potom zrazu prestala pracovať a nikto o nej už nepočul. Vyberať si rozhodne nič nedám, mám to tak dlhšie a rakovinu nemám a ani nemám nejaké predpoklady a nič tým nevyriešim iba si ďalej ublížim. Treba mi nejakú liečbu. Dnes je všetko len rakovina, ako keby ani iné nebolo, možno ešte covid donedávna. To by som sa mohol dať rozdať na orgány aby som nemal žiadne riziko. A z doplnkov som skúšal kotvičník ale nevidel som ani po pol roku nejaké zlepšenie, ale skúsim ešte nejaké mesiace brať a ak dostanem ešte výmenný lístok tak si dám spraviť zase testy. Len s tým tst by bolo najlepšie nebyť závislý od lekárov, ale snáď sa aspoň k tej substitučnej liečbe dostanem lebo je to hrozné, vlastne mám väčšinu príznakov nedostatku tst.

fonte

Doktorku vymeň, atrofovaný semenník si daj vybrať, lebo sa ti do neho chytí rakovina, ak máš nízky tst, tak skús doplnky keď nie, substitučná liečba. Nemáš za čo.