Co s depresiou a uzkostou?

Príspevok v téme: Co s depresiou a uzkostou?
Jana_K

Uz dlhsiu dobu trpim depresiou. Uhnala som si ju v Anglicku, kde som zila 6 rokov, tam som sa ju snazila aj liecit pomocou antidepresiv a psychologa, ale neslo to, teraz neviem, aky je postup na Slovensku, co mam robit a kam sa mam obratit. Ak by mi niekto vedel poradit, velmi by som to ocenila. Uz vopred dakujem

damaxy

Janka nájdi si nejakého obvodného lekára,založia ti zdravotnú dokumentáciu,teraz už netreba odporúčanie k žiadnemu odbornému lekárovi.K psychiatrovi ani nikdy nebolo treba.

Jana_K

Dakujem za radu, mam vsak taky maly problem co je korenom vsetkeho. Som na Slovensku asi len 5 mesiacov, odisla som ked som mala 18 rokov a ozaj netusim ako to tu, co sa lekarov tyka, funguje. Zatial nie som ani len zaregistrovana, poistivnu chvala Bohu uz mam :o)mam normalne zajst k lekarovi a zaregistrovat sa a poziadat ho o odporucenie k psychologovi alebo psychiatrovi?

janík

vyhľadaj dobrého akupunkturistu,ten Ťa zbaví problému(pozmení energetickú silu niektorých orgánov),počet sedení 2-10x

Alternativa

A ja dodam, ze liecba depresii lekarom je pomocna, hoci casto velmi potrebna. Najdolezitejsi liek sme kazdy sam sebe, tak zabojuj. Urcite to dokazes.

damaxy

Ak depresiu chceš liečit s lekárom,potom ti stačí karta poistenca a zdravotná dokumentácia od obvedného a možeš íst na psychiatriu.Pohodlnejšie je sa objednat.No a štastie,že lekár bude fajn,pretože na fore píšu aj o horších skúsenostiach.