Uz dlhsiu dobu trpim depresiou. Uhnala som si ju v Anglicku, kde som zila 6 rokov, tam som sa ju snazila aj liecit pomocou antidepresiv a psychologa, ale neslo to, teraz neviem, aky je postup na Slovensku, co mam robit a kam sa mam obratit. Ak by mi niekto vedel poradit, velmi by som to ocenila. Uz vopred dakujem
Co s depresiou a uzkostou?
Janka nájdi si nejakého obvodného lekára,založia ti zdravotnú dokumentáciu,teraz už netreba odporúčanie k žiadnemu odbornému lekárovi.K psychiatrovi ani nikdy nebolo treba.
Dakujem za radu, mam vsak taky maly problem co je korenom vsetkeho. Som na Slovensku asi len 5 mesiacov, odisla som ked som mala 18 rokov a ozaj netusim ako to tu, co sa lekarov tyka, funguje. Zatial nie som ani len zaregistrovana, poistivnu chvala Bohu uz mam :o)mam normalne zajst k lekarovi a zaregistrovat sa a poziadat ho o odporucenie k psychologovi alebo psychiatrovi?
vyhľadaj dobrého akupunkturistu,ten Ťa zbaví problému(pozmení energetickú silu niektorých orgánov),počet sedení 2-10x
A ja dodam, ze liecba depresii lekarom je pomocna, hoci casto velmi potrebna. Najdolezitejsi liek sme kazdy sam sebe, tak zabojuj. Urcite to dokazes.
Ak depresiu chceš liečit s lekárom,potom ti stačí karta poistenca a zdravotná dokumentácia od obvedného a možeš íst na psychiatriu.Pohodlnejšie je sa objednat.No a štastie,že lekár bude fajn,pretože na fore píšu aj o horších skúsenostiach.