Mám ísť na opravnú skúšku?

Príspevok v téme: Mám ísť na opravnú skúšku?
Natalia 911

Ahojte. Nezvládla som skúšku v autoškole. Test som dala na 100%, ale nezvládla som cvičisko presnejšie priečne parkovanie. Veľmi ma to mrzí aj som preto plakala. Inštruktor mi navrhol ďalšie dve hodiny jazdy do plusu. Začiatkom augusta bude opravná skúška, ale nechcem naň ísť nevidím v tom zmysel.

klarik12

ale to nehovor, už keď si to celé zvládla čaká ťa posledná skúška, tak sa netreba vzdávať. veľa ľudí na prvý raz nespraví a potom sú z nich šoféri ako lusk.

Natalia 911

Neverím v to, že to zvládnem a nechcem znova plakať a byť s nervami v koncoch. Keby sa dal vrátiť čas tak sa znova neprihlásim.

basatop

Tiež som spravila autoškolu až na druhý raz. Prvý raz mi to nevyšlo kvôli počasiu. Na tej druhej mi šťastie prialo a aj to počasie :D

tymra

nechapem, preco v tom nevidis zmysel? to chces kvoli tomu zahodit cely vodicak teraz?:) jasne, ze by si tam mala ist. poriadne sa na to pripravis a na druhy pokus to urobis bez chyby:)

kuzelnicka

Jasné, že choď na opravnú. Stať sa to môže každému. Parkovanie potom dotrénuješ, keď už bude s teba šofér s papiermi. To chce len prax.

Esperaniya

Ahoj

Ak si nie ste istí, čo podstúpiť test make-upu; zamysli sa nad niekoľkými vecami. Teoretickú časť ste zvládli dobre; ale mali ste problémy s krížovým parkovaním; extra prax by vám mohla pomôcť stať sa zručnejšími a sebavedomejšími. Váš učiteľ odporučil ďalšie dve hodiny jazdy, aby ste mohli sústredene trénovať a prípadne riešiť vaše konkrétne problémy. Ak sa rozhodnete podstúpiť opravnú skúšku, môžete zvýšiť svoje šance na úspešné absolvovanie a ušetriť vás od toho, aby ste museli opakovať vodičský test v celom rozsahu.

mozebyt

Nie si jediná, kto nespravil vodičák na 1.krát, tiež takých poznám. Keď už pre nič iné tak aspoň kvôli tým peniazom a energii, ktorú si do toho investovala choď ešte raz.