zuufalaaaa

Príspevok v téme: zuufalaaaa
sweetheart

mam taky problem....napriklad dnes som zjedla: ranajky: musli s bielym jogurtom ,obed: 4lyzicky dukatovyx buxticiek, potom neskor asi este 4 lyzicky, jablko, neskor:hranolky 100g,vecer :na malom tanieriku sote s ryzou . takze som z toho smutna:( a stale sa mi zda ze priberam ale vsetci mi hovoria (aj mama)ze nex to neprehanam ze som brutalna..neverim proste..ale napriklad vcera som zjedla len rohlik,susene ovocie a melon.takze tak...a mimoxodom mam 170cm a 57kil... pomozete?

fraise

presne tak, treba psychiatra. bud ste baby fakt trafene alebo chcete aby vam tu kazdy hovoril ake ste stihle a krasne. a pre info, je uplne na prd ze tu vypisujes kolko vazis a merias, treba si DAT URCIT MNOZSTVO TUKU V TELE!!!!!!!!!

sweeeeeetheartjetrapna

sweetheart, ty si traaaapna. sa uvedom najprv az tak daco napis, aspon, ze vies aspon pisat, kedze rozmyslat si este asi neskusala :))

sweetheart

nie,nerobim si srandu...tak to mam asi stastie naozaj ze z toho nepriberiem..ale vies sem tam ma xyti ze 2mesiace sa stravujem ukazkovo a potom to takto pos..m!!!!a este som zabudla ze vela cvicim,korculujem sa a mavam tanecu takze tak..ale dnes som zjedla len rohlik so sunkou(ranajky), cestoviny s olivami a chipsy(neodolala som:((( ) ale vela som cely dne behala hore dole:) a nemyslim si ze mam postavu modelky ale diky..teda xalanaom sa mozno pacim( NEXVALIM SA) ale mne to nestaci!!!!

agina

Cozeeee???? Pre pana jana, co ja by som dala za taku vysku a vahu!!!! Ved ty musis mat postavu modelky, co ty tu este robis???? Niekde sa prihlas, hned ta zoberu.

dada

Však ty pri svojej výške a váhe čo ešte chceš. 57 kg pri výške 170 to je predsa super. Alebo si snáď robíš srandu z ostatných a chceš ich dráždiť?

izabelka 3333

a este som zabudla taketo jedlo sa v tebe len kopy a potom sa asi aj tazky vy... veru je to dobre na zapchu a celulitidu jedz casto daj si ranajky normalne potom ovocie hocijake cely den a potom dalsie hlavne jedlo a najdez sa normalne normalne jedz iba ranajky a jedno hlavne jedlo ostatne jedz ovocie je mozne ze aj schudnes

izabelka 3333

ako pri strave co jes bud rada ze mas vahu aku mas podla mna jes nespravne veci bud len rada ze pri takejto strave si stale drzis vahu aku mas ja si taketo vymozenosti dovolim akurat raz za mesiac inak stale sa stravujem tak aby som jedla ovocie zeleninu iba raz za den hlavne jedlo teda hranolky dukatove buchticky a sote z ryzou v jeden den tak to by som asi mala hody alebo co wow a bud rada ze nie si este ako balon tlsta ako nezalezi ci to jes na malych tanierikoch radsej si naloz na tanier dukatovych poriadne a ostatok dna jedz ovocie a zeleninu a nie z kazdeho trocha a to este o hranolkach nehovorim s takejto stravy budes mat dobru celulitidu to ti vravim hihihi ja si toto dovolit v jeden den no to by som bola ako gula