Problém

Príspevok v téme: Problém
Jasna225

Ahojte, potrebujem radu. Pred nejakým časom som si začala písať s jedným fajn človekom, všetko išlo super. Po nejakom čase sa, prirodzene, chcel stretnúť. Ja som to odmietla s tým, že sa na to necítim a mám sociálnu fóbiu. Povedal, že to chápe, ale to písanie potom ochladlo. Záleží mi na ňom a chcela by som kontakt s ním nejako prirodzene obnoviť, ale aby to nebolo dotierave. Kašľať na to alebo sa snažiť niečo v tom podniknúť? Dík za rady.

noela

asi to je ine keby si s nim pise rok ale napisala po nejakom case tak neviem co je to nejaky cas? tyzden dva? to moze byt aj nejaky uchyl.

shandrika

mozno by si mohla najprv skusit videohovor :D ked sa tak bojis realneho stretnutia:) alebo normalny klasicky telefonat. a uvidis potom.

imeta

no prepac ale ja by som sa bala sa stretnut len tak s niekym s kym si pisem. a sama vidis ze to pisanie teda ochladlo cize keby bol taky chapavy tak by to pisanie neochladlo.

mihalik12

ako dlho si už píšete? no tak tí, čo hľadajú reálny vzťah, takým asi nebude stačiť len to písanie. prekonaj sa, stretni sa alebo si budeš musieť asi nájsť takého, kto to stretko nebude vyžadovať tak skoro. :D iná možnosť proste nie je.