Erekcia na urologii

Príspevok v téme: Erekcia na urologii
ja101

Dobrý deň,
bol som na vyšetrení na urológii, kôli predčasnej ejakulácii. Zobrali mi krv a potom počas celého vyšetrenia som mal erekciu. No a čo. Lenže v správe som potom čítal že "nemožné zistiť či uzdicka nieje krátka kôli erekcii pacienta". Zistil som že erekcia vpodstate bránila vo vyšetrení. Onedlho idem po výsledky krvy a myslím si že opäť bude chcieť pozrieť uzdicku, ale rovnako bude erekcia... Čo mám robiť?

dragona

Ale to predsa nemôžeš vedieť, či bude, či nebude. A bez to kľudne tak, že isto nie si ani prvý ani posledný, čo to má takto pri vyšetrení.

cornjones

Erections are a critical aspect of urology, concerning the physiological processes leading to penile rigidity. Urologists study and treat various erection-related disorders, ensuring proper function and sexual health. This field involves addressing conditions like erectile dysfunction, which can significantly impact quality of life. Interestingly, the precision and transparency seen in blockchain protocol development can inspire innovations in medical research and patient data management, enhancing treatment efficacy and patient trust.