Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NO contact pravidlo

Príspevok v téme: NO contact pravidlo
CEWA

Dobry den, mate niekto skusenosti s no contact pravidlom ? na internete som cital ze to pomaha sa dostat cez rozchod ale mna by skor zaujimalo ci to dokaze posilnit rozpadajuci vztah, po 7 rocnom vztahu sa mi priatelka priznala ze vnej vyhasli kumne nejake city a dala mi pauzu…mali sme nadherny vztah a hovori ze ma stale lubi a ze som prenu najdolezitejsi clovek a pauza je kvoli tomu ze to chceme zachranit cele, mate stym skusenosti ? pozeral som vela videi o tom a hovori sa ze to pomaha vratit atraktivnost ku druhemu atd. ale ajtak mam strach z toho ze si odomna viac odvykne a zabudne…dakujem za odpovede kazdeho typu

fonte

Už minule som ti písal, nepochopil si. Na jednej strane ti vraví ako ťa "ľúbi" a potom že vlastne k tebe už nič necíti... povedz, koľko máš rokov? Asi nemáš veľa skúseností so ženami čo?
Pauza znamená koniec a ty si v pozícii psíka, ktorý čaká, ako sa jej uráči..... Tie kecy znamenajú len že ešte nemá náhradu, alebo ťa manipuluje alebo je ešte naviazaná, lebo ste boli dlho spolu, ale budúcnosť už s tebou neplánuje.... Keby sa aj k tebe vráti, tak dávam 10 percent tomu že to vydrží...
Ešte by ma zaujímalo čo má ta pauza obsahovať? Žiadny kontakt, ok, koľko? Týždeň, mesiac? A dovtedy sa vyspí s niekým a bude....ale tebe to samozrejme nepovie... alebo len možno potrebuje sa s niekým vyspať a robí to cez "pauzu" aby nemala výčitky.... že pauzu :D
Si presvedčený o niečom, tak ti len poviem, dajte si teda "pauzu" ale nekontaktuj, vôbec, čakaj či sa ti ozve....