APIDRA inzulín

Príspevok v téme: APIDRA inzulín
hopeter

Ahojte. Prosím o radu. Ako často cez deň si aplikujete inzulín APIDRA ? Ja o chvíľu mením inzulín. Ešte doberiem INSUMAN Rapid SoloStar a prejdem na APIDRA SoloStar. Totiž Insuman Rapid pôsobí až 6 hod a nový Apidra len 4 hod. Mám ostať na aplikácii 3x na deň ? Lebo podľa účinku to vychádza skoro 4x na deň. Samozrejme + na to ešte nočný, dlhodobý.
Totiž dneska som zažil rozčarovanie. Reku skúsim si dať ten nový. Obed ( 12.00 hod,inzulín podaný pred obedom)- polievka ľahký zeleninový vývar s hubami. Druhý chod krúpy( asi 4 polievkové lyžice ) s bryndzou a zeleninou. Myslím,že to nebol až tak zaťažujúci obed. Asi po pol hodine som sadol na bicykel a šiel von,spállť trochu cukor. Cca.hodinu som bicykloval.O 14.30 hod sa merám a výsledok ? 12.8 mmol !!! Nyslel som,že ma trafí. Tak teraz nevie,či to mám pripísať na vrub zmene inzulínu,alebo je na vine obed ?

allanhernandez

In order to get the perfect combination of color and flavor for your crumb, I'll see to it that the orange segments dry out. In the difficult and exciting sports game penaltyshooters.io , players may feel the pressure of a penalty shootout.

hopeter

Tak beriem späť príspevok. Zrejme to bol blbý deň a na vine boli predsa len krúpy s bryndzou. Na druhý deň boli glykémie v norme. APIDRA je v poriadku. Skrátka som sa unáhlil.