8.4 som ochorel, dutiny, žlté hlieny, boleli má veľmi kríže, nádcha, a bolelo má veľmi čelo.
Mal som Sumamed antibiotika 3ks. Doma som ostal len deň keď mi bolo najhoršie a už som musel do práce, bolo toho veľa. Nejak to prešlo. Potom bolo ochladenie, prefukalo ma viac krát.
Športoval som.
Kríže má ale stále trocha boleli.
Teraz posledné 5 dní sa to akoby vrátilo. Opäť ma veľmi začali bolieť kríže a tento krát už celý chrbát. Mal som celý čas silné migrény. "Tie mávam od narodenia." V práci som sa cítil ako keď ide na človeka viróza. Bolo mi zle a cítil som slabosť a takú dezorientovanost ako vždy keď na mňa ide choroba. Začalo ma bolieť na dotyk čelo, presnejšie nad nadočnicovým oblúkom. Tak ako keď som mal ten hlien a zapálené dutiny ale teraz bez hlienu. Keď robím nejakú aktivitu kde rozbucham srdce hneď to potom sa vráti a je mi horšie.
Moju lekárku mám 100 km ďaleko, volali sme poradila mi Milgamu, Guajacuran, a hlavne oddych. Beriem aj všetky možné vitamíny a minerály. Veľa pijem čaje na dutiny skúsil som aj naparovanie.
Dnes mi cez deň bolo už úplne dobre, večer som vysaval a utieral podlahu a už sa mi to kus vrátili , trošku ma bolia kríže opäť a cítim akoby teplotu ale mám 36. Nechápem. Mali ste niečo podobné? Ako sa toho zbaviť? To čelo ma stále tak boli keď si to miesto tlačim prstom tak mám podozrenie že to tam stále je ale ako sa toho zbaviť.