Nazor na mojho manzela a vylety s detmi

Príspevok v téme: Nazor na mojho manzela a vylety s detmi
Kuka

Ahojte....uz nemam nervy na svojho manzela,Mame dve male deti vo veku 4 a 7 rokov.Ide o to,ze on nikdy nepride s myslienkou aby sme niekam sli na vylet,na predlzeny vikend,do kina,divadla,proste hocikam co stoji peniaze,,,,podotykam zijeme si ok ,niesme nastaveny zit od vyplaty k vyplate ,proste chvalabohu pracujeme obidvaja ....ide o to ze ked ja nieco navrhnem napr.raz za polroka ist niekam na vylet na 4-5 dni najprv povie ako chces,potom a naco nas tam,a nakoniec uz ja vybuchnem tak uz povie ved objednaj a podme ale citujem,,keby zalezalo na mne nikam nas netreba.
V meste mame cirkus Ales vstupne 55 eur pre 4 clennu rodinu,a zasa odpoved typu a naco nas tam?ty chces ist lebo si este nebola v cirkuse, deti ked im nepovies tak ani nebudu vediet ze je tu cirkus......proste chapete ma?vsetko co navrhnem ofrfle,ze naco,ze on nechce ist aleze ked chces tak pojdeme.......JA NEVIEM ,ALE JA UZ MU NEMAM CHUT NIC NAVRHOVAT,PROSTE uz som si 100 krat povedala ze sa ho to ani nebudem pytat a len mu oznamim ze idem s detmi sama.ako by ste to riesili vy?