Zvláštny partner

Príspevok v téme: Zvláštny partner
Alenka20

Ahojte dlho som rozmýšĺala či sem napísať no zaujíma ma váš názor lebo už neviem či som "mimo" ja alebo partner.Som rozvedena žena s dvoma deťmi ,13,15.A pred piatimi rokmi som si našla priateĺa.Stretávame sa denne no nežijeme spolu prezradím prečo.Ja som samostatná žena všetko si platím ,pracujem zarábam a starám sa o deti.Moj partner je ale veĺke decko.Stretávame sa jedine večer prefože cez deň pracuje,potom mu príde partia kamošov a kamošiek a až keď oni odídu tak som narade ja.On je strašne závislý od kamarátov.Ak tam niekedy spím rano ked vstanem a v pyžame prechadzam do kupelne už si tam veselo sedi neden z jeho kamosov a popijaju kavu.Ak sme večer dvaja tak to nevydrzi a zvolava partiu aby sme ani náhodou neboli sami.Skusala som mu dohovorit že chcem vazny vzťah kde sme my dvaja a deti .A on mi nato odpovedal že -a čo to keď mám už vzťah tak už treba umrieť?? Alebo ak mu zavolam niekedy cez deň tak ma hneď zruší že -potom ti zavolam prave je tu XY.V tom dome vždy niekto je.Milujem ho ale toto hrozne bolí.Pripada mi ako pubertiak pritom ma 45 rokov.

malapehana

povedala by som, ze ked si rozvedena, mas deti, uz mas co to za sebou, tak ze bude sama vediet, co by bolo idealnym riesenim v takomto pripade.

niina

No toto veru nie je ani do koca ani do voza..keby sa toto dialo v mojom vztahu tak ten by letel kade lahsie..aj tak ma to udivuje kedze pises ze uz ma dost rokov..mal by mat uz predsa rozum a ochotu..

frankma

no u mna by teda nemal sancu. ako ked chce tak nech si ostane starym mladencom no poviem ti ze takymto stylom sa neusadi. a ty ako zena-matka mas vacsiu sancu na kludnejsi zivot.

monamini

to si nevidela hned na zaciatku ze je taky? nechapem potom ze kde a ako ste sa spoznali ved to musis vidiet na tom cloveku ze o co sa zaujima a o com sa najradsej rozprava atd.

lichotinka

no ako prepac, ale poslala by som ho kade lahsie ved to potom naco mate byt spolu? nikto nehovori ze ma umriet ale trochu zodpovednosi. k tvojim detom ma aky vztah?