nechutná dilema

Príspevok v téme: nechutná dilema
Matthias26

zdravim, mám 38 rokov, nikdy v živote som nemal vzťah, celý svoj život spavam iba s prostitútkami, teda mal som vzťahy ale iba s prostitútkami, dlhú dobu mi to tak vyhovovalo ale už som vo veku že uvažujem nad stabilným vzťahom a hlavne rodinou, chcel by som deti, .. ale tento môj obľúbený životný štýl mi zanechal na celý život jednu pohlavnú chorobu, ktorá ostáva doživotne, a to je genitalny herpes, ktorý sa mi opakovane vracia, hlavne vtedy keď mám ťažšie obdobie a oslabenú imunitu, a pri tejto veci neviem ako sa mám zachovať pri potenciálnej partnerke, ak jej poviem pravdu, preruší pravdepodobne vzťah, ak jej to nepoviem tak skôr či neskôr to odo mna dostane, ( aj keď je možné že ona sama ho už bude mať a nemusí o tom ani vedieť ), ak by ho teda odo mňa dostala, bola by to veľmi nepríjemná situácia pre oboch,... a keď mne bude manifestovat ochorenie, ako jej to vysvetlím ????????? poprosil by som o rady, hlavne od ľudí ktorí vedia že majú toto ochorenie a zároveň majú vzťah, že ako to riešia, ďakujem vopred za rady

Milo210

no co s tym. bud to partnerke normalne povies, alebo zatajis, ale v tom pripade hrozi, ze to tvoja partnerka dlho nebude. sice to aj v tom prvom pripade :D

syllona

Hm, v tvojom veku uvažovať nad deťmi, dosť neskoro, nie? Nehovorím, že si starý, aj starci majú deti. ale aj tak si myslím, že okolo tej 30tky najlepšie toto riešiť.

pupavka18

No ale to prečo takýto život , ,,osud" si zvolil???
Je to tak nezvyčajné, toľko rokov, lebo vieš, aj ja mám za sebou PÁR úletov, ale toto, čo píšeš, cca 20 rokov aj viac možno, nejaký dôvod?
Zvrátený sex alkohol a kto vie čo ešte... toľko rokov

Neodsudzujem jasne, je mi to jedno .. len tebe ťažko sa už zaradiť ,,medzi normálnych" po čase sa vrátiš do starých koľají, lebo ti to nebude stačiť

Imunitu zdravie a ,,chorobu" NEVYLIEČITEĽNÚ pod kontrolu najprv a tak až niečo, a či vôbec=fakt na pováženie

Užil si si nadmieru, teraz čo: rýchlo zbaliť ,čo sa bude o teba starať a ešte deti!!! ???

Lebo prostitútky veľa peněz a je to už len hnoj, na luxusné už nemáš zrejme

Nechápeš, že si sa vyradil a to DOBROVOĽNE na okraj spoločnosti, spoločnosť ide ďalej, ty vedľa stojíš, mladý človek a ,,HNIJEŠ" za živa

Ty sa musíš poradiť s odborníkmi, dôsledne a dlhodobo dodržiavať všetko - všetci budú od teba bočiť, (možno už) ty si tiež ako prostitútka na diaľnici posledná.
(Celkom na úrovni píšeš a bez chyby, o to je to nepochopiteľnejšie)

La

Vybral si si zvrátenú cestu, takže si nerob nádeje na normálnu ženu. Nájdi si vzťah s nakazenou prostitútkou, ktorá bude mať rovnakú pohlavnú chorobu. To bude fér za tvoj životný štýl.

Nad čím vôbec rozmýšľaš alebo máš dilemu? Či budeš vedome zatajovať a šíriť ďalej pohlavnú chorobu, ktorá sa nedá liečiť? Na to je aj paragraf.

Ľutujem normálnu slušnú ženu, ktorú by sa ti podarilo takto sebecky nakaziť. Ak tak urobíš, bodaj by si ostal prekliaty.