1. Rande

Príspevok v téme: 1. Rande
Hakli

Ahoj,

aký je podľa Vás vhodný postup pozvania a priebehu rande ? Ako odlíšiť romantický záujem od priateľského stretnutia ? Čo sa môže , zvykne robiť a čo je naopak za čiarou ? A je dobré si predtým s dotyčnou dlhšie písať ? Čo ste zažili vy ? Prípadne Čo by Vám vyhovovalo ?

Vďaka za Vaše pohľady a odpovede.

mozebyt

Za mňa prirodzenosť, skôr kamarátsky prístup. Veď ak ju zaujmeš stretnete sa znovu a podľa jej reakcií uvidíš či pridať jemný dotyk a podobne. Vzťahy narýchlo tak aj zvyčajne končia. Záleží teda aj či chceš krátkodobú alebo dlhodobú známosť. Siahodlhé vypisovanie pred stretnutím je strata času, ty nevidíš neverbálnu reč a vytvorís si o druhej už svoju niekedy mylnú predstavu. Kratšie písanie je okey.

veva36

haha tak to je riadna paka na prve rande :D no veru ked sa kamoska pozna aka je tak je dobre ze sa vie takto sama stopnut :D len to asi nemoze vela pit potom aby sa nepozabudla :D

marekana

kamoska mala taku svoju "brzdu" v tomto, ze ked nechce prepadnut tomu prvemu ocareniu a vsetkym tym feromonom a hormonom, tak isla na prve rande s neoholenymi nohami :D ja som sa jej vzdy na tom smiala ale zaroven pochvalila za sebareflexiu :D

mijja

trosku viacej informacii ? ako kazdy sme iny pre niekoho je pusa na prvom rande v pohode pre niekoho nie a to sa nebavime o dalsich moznostiach.

Hakli

A aj by ste to ešte viac prosím rozvili ? Kľudne aj baby aj chalani. Lebo zdá sa mi že teraz niektoré nevhodné prejavy sú akceptované a naopak niečo čo bolo považované za príjemné alebo peké je považované za nudné alebo nezaujímavé.

cicilka

no za ciarou by bolo keby si ocakaval ja neviem ako vela od prveho rande. niektori chlapi si myslia ze dokazu zenu ohurit uz na prvy raz tak ze sa im bude hadzat okolo krku. ja len ze aby si to pootm nebral zle alebo neostal sklamany.

SIMIKEE

a ako dlho sa poznate? zalezi aj od toho. avsak ked sa poznate uz dlhe roky a chces to nejako vyrazne rozlisit, tak romanticke gesta su napr. pozvat ju na veceru, obdarovat cokoladou a kvetom, popripade nieco co ma druha strana rada.