Pozdravujem, je mi celkom jedno ako to tu vyznie ale pre 24-ročných chlapov je v súčasnosti dosť ťažké sa zoznámiť s babou v podobnom veku. Ja som s tým problém síce nemal ale narazil som na zásadný problém. Asi sa zhodneme na tom, že zeny v tomto veku sú žiadanejšie než chlapci. Z toho vyplýva, že jednak väčšina je zadaná a aj keď nie je tak častokrát má na sociálnych sieťach milion správ a je náročne pre tak mladých chalanov uspieť. Mne sa to párkrat podarilo ale toto je len okraj ľadovca. To, čo ma najviac mrzí, že neviem naraziť na babu, ktorá by mala jednak veľa spoločných aktivít so mnou a po ďalšie som špecifický typ introverta. Rád diskutujem o abstráktnych veciach, teóriach, filozófií, som veľmi zvedavý a hovorím veľa random facts. Chcem niekoho komu neprídem divný a bude sa na mňa s úžasom dívať keď budem rozprávať. Ano, takže vlastne som sa rozhodol niekoho, koho môj štýl písania zaujal aby ma kontaktovala buď cez správu (ak to tu vôbec ide) alebo poslala e-mail do komentárov. Nehnevajte sa na mňa, ale uznajte sami, že v dnešnej dobe je to rozumný krok to písať niekde, kde nepíše nikto :-D Na instagrame je to skoro bez šance, tinder ani nemám, ten neslúži pre chlapov. A rád by som podotkol, že ani náhodou som nič nekritizoval, ak to tak vyznelo. Len som napísal fakty, kvôli ktorým som sa rozhodol sem napísať, o nič viac nejde. Mam naozaj veľa záľub ale málo kto mi rozumie. Hľadam niekoho koho bude moja osobnosť fascinovať. Ok, aby som sa nemusel rozpisovať tak veľmi zovšeobecnim, že som INTP (najdite si mbti typológiu a tento typ). Nepíšem to preto, že je to alfa-omega ale len preto aby som zjednodušil prehľad o tom, aká som osobnosť. Mal som už pár žien ale boli až príliš praktické, mal som pocit ze ma počúvajú skôr z donútenia, že ich to nebaví. To neznamená, že ja nie som praktický. Som, ale keď sa rozprávam, riešil často deep talk. Kto ma chce spoznať bližšie, kľudne sem hoďte e-mail alebo mi napíšte:)
Zoznamenie sa
I am very happy to visit your blog, It tells me a lot of useful information. I will regularly visit the blog to support you slopegame.one
nemyslim si, ze je to tazsie ako to bolo v inu dobu. praveze mi pride, ze mas viac moznosti vzhladom na to, ze teraz funguje kvantum zoznamiek. a predpokladam, ze sa pohybujes v nejakom okruhu ludi, ci uz skola, praca, kaviarne, sportoviska a podobne, kde stretas ludi nonstop.
Zabudol som ešte doplniť - nechcem žiadnu s vysokým body countom. Ja ho tiež nemám vysoký, ak by to niekoho zaujímalo.