operácia oči

macava

a nebolela ho potom hlava alebo samotne oci? mam pred tymto dost velky respekt asi by som sa musela nechat celkovo :D

tomino874

otec si bol dávať robiť oči už vo vyššom veku a môžem povedať že zvádol to super a neľutuje. Tým že je šofér tak mu to výrazne dosť zýšilo kvalitu života.

ChristopherMusic

Na operáciu očí si zatiaľ netrúfam, namiesto toho volím zdravé zábavné informácie ako tunnelrush3.com , ​​aby som obmedzil únavu očí.

batista9607

Eye surgery is very painful process i must say. The processs is very lenthy as well as expensive also. With the emergig technology, the AI and machine learning services helps hospital industry very much. ML helps the doctor and make the surgey process ver easy.

lilinida

...moj muz odporuca Bansku Bystricu, nevie si ju vynachvalit, zachvilku bol vybaveny a ziadne komplikace doteraz nepostrehol...

Jofin

fuha.. važne nič dobrého? lebo viem že ina klinika mala problemy..že boli zle skusenosti..terz mi ale nenapadne aka..tak som myslela že toto fajn..

A vedeli by ste mi prosim pvoedťa že kde v BB ste boli? bolo to v nemocnici nejakej či sukromne?

annah

* pokial len cestou domov, tak to je pohoda. co bol kolega na operacii s ocami (neviem ale kde), tak ten mal podrazdene oci hadam aj tyzden este potom. *

janxia

Dobrú skúsenosť mám s operáciou očí v Banskej Bystrici. Išlo to tam ako na bežiacom páse, trošku obtiažnejšie udržať si oči pri výkone na mieste, ale zachvíľku hotovo. Len ma potom cestou domov bolela hlava. Avšak oči slúžia do dnes.