Aka je priemerna dlzka

petigor

Penis Extender - track.prolongsystem.sk Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9cm, takze spokojnost.

C13dsa

Ja mám 11 viem som mladý , ale mám 17cm a ostatný kamaráti nemajú vyše 12 a zavidia mi chcem vediet ci oni maju maly alebo ja velky ?

orešanka

Kým som nečítala túto tému ani ma nenapadlo uvažovať nad tým, aký dlhý penis má môj manžel. Mne sa páči taký aký je a nikdy sme ho (aspoň ja o tom neviem) premerávali. Včera som si manžela doberala, že ani nepoznám telo svojho muža (sme 8 rokov manželia, poznáme sa 13 rokov). Odpoveď bola - niekedy sa sťažuješ, že som príliš hlboko. Dobre sme sa pobavili. Myslím si že ak tvoju priateľku trápi len toto tak nie je celkom normálna. Ja ešte stále neviem dĺžku toho manželovho ale je tak akurát a to mi stačí.

ssue

mas tu najlepsiu velkost aku mozes mat, takze bod tvojej babe vysvetli ze vacsieho najde len tazko alebo sa musi uspokojit aj s tym "malom" alebo jej kup metrovy vibrator...caw

Werner

oficialne je priemer 12-18cm...takze je to vsetko OK...tomu mutantovi...by som velmi neveril, ze ma 45cm, ci kolko :) a je uplne jedno aky je velky...ide o to, co je v hrudi (pre dilina, SRDCE)