Úzkosť - prekonal to niekto?

Príspevok v téme: Úzkosť - prekonal to niekto?
MCD

Ahojte, porazil už niekto úspešne panické záchvaty, stres? Asi tri týždne s tým bojujem, som nepokojný, v strese, najradšej by som sa niekde zakopal sám. Ale to sa nedá, človek musí fungovať. Čo Vám pomohlo? Objednal som sa aj ku psychologičke, ale prvé sedenie máme až o pol roka.
Je niekto, kto tento stav úspešne porazil? Ako? Viete niekoho alebo niečo odporučiť?

annastark

This forum is amazing and there is a lot of useful content here. Companies can use this content to further improve the quality of disposable nitrile gloves although they have not received any complaints about them yet. However, there is still room for improvement pizzagames.io

ahjajjaj

ahoj, prekonala som to. Je to vlastne uvedomenie si toho, že to, z čoho máš záchvat paniky nie je také nebezpečné, a že to je všetko len Tvoja psychika, ktorá Ti bráni v tom, čo by si mal robiť. Proste nejakú časť svojich obáv rešpektovať a urobiť nejaké opatrenia, aby tie obavy nemohli byť opodstatnené, a keď predsa pretrvávajú, tak presvedčiť sám seba, že vďaka tým opatreniam už nebezpečenstvo nehrozí. A tak sa stane, že situácia, ktorá predtým vyvolávala záchvat paniky a fyzicky nepríjemné pocity, je zvládnuteľná, lebo si si pripravil nejaké barličky, ktorých sa môžeš zachytiť.