Ahojte...no mám takýto problém: postupne (myslím) sa mi zvačšujú kruhy pod očami. Myslím, že ich má každý, ale nevidno ich tak, ako mne...Dalo by sa povedať, že mi vidno takú kontúru od rohu oka asi 45stupňov dole, a je to dosť nepríjemné...nemôže to byť z toho, že mám dosť chudú postavu a tak je to viac viditeľné? No a potreboval by som radu, ako to odstrániť, ale nie chvíľkovo, ale aby som aspoň zmiernil dopad na ten môj výzor a to dlhodobo...ďakujem za akúkoľvek radu!
Kruhy pod očami
Ja som mala ten isty problem...skusala som tie lyzicky...aj studene mlieko..aj caje...aj masky na schladenie a aj tak mi to bolo na nic...lebo prisiel zapal obliciek a bolo vsetko jasne
Ne ale ja som CH. bende, díki moc za pomoc, cením si ju (keby si videl, akú som mal, tak by si padol na zem a už by si nevstal)...takže RNG, asi to budeš vedieť presne, teda ten zelený vyluhovaný čaj, teda sáčok na oči? Je to overené, pom=aha to? Ako to bude vlastne účinkovať, na akom princípe?
Co tu furt pisete o oblickach a neviem com. Ja som bola na komplexnej prehliadke vratane sona obliciek a neviem este coho a zdrava som az neslusne. taktiez mam slabe kruhy pod ocami= tenucku kozu tam mam. nadzabem trosku korektoru a nic tam nie je vidno...
Zeleny caj je lepsi so svojim obsahom antioxidantov(polyfenoly)
Kazdy vecer prikladat na oci vyluhovane saciky cierneho caju.
Pite mineralku bez obsahu sodika, pre zlepsenie..