Kruhy pod očami

Príspevok v téme: Kruhy pod očami
stanley

Ahojte...no mám takýto problém: postupne (myslím) sa mi zvačšujú kruhy pod očami. Myslím, že ich má každý, ale nevidno ich tak, ako mne...Dalo by sa povedať, že mi vidno takú kontúru od rohu oka asi 45stupňov dole, a je to dosť nepríjemné...nemôže to byť z toho, že mám dosť chudú postavu a tak je to viac viditeľné? No a potreboval by som radu, ako to odstrániť, ale nie chvíľkovo, ale aby som aspoň zmiernil dopad na ten môj výzor a to dlhodobo...ďakujem za akúkoľvek radu!

shobian

ja mozem tiez len odporucit pitie vela tekutin.. A co sa tyka mineralok,su dobre s nizkym obsahom sodika Na+,najidealnejsie pod 10,ale prezijes aj trocha vacsie mnozstvo.Ja odporucam Korytnicu,tak je aj vapnik,magnezium a draslik.vela stastia

nela

Ja som mala ten isty problem...skusala som tie lyzicky...aj studene mlieko..aj caje...aj masky na schladenie a aj tak mi to bolo na nic...lebo prisiel zapal obliciek a bolo vsetko jasne

stanley

Ne ale ja som CH. bende, díki moc za pomoc, cením si ju (keby si videl, akú som mal, tak by si padol na zem a už by si nevstal)...takže RNG, asi to budeš vedieť presne, teda ten zelený vyluhovaný čaj, teda sáčok na oči? Je to overené, pom=aha to? Ako to bude vlastne účinkovať, na akom princípe?

pitipalka

Co tu furt pisete o oblickach a neviem com. Ja som bola na komplexnej prehliadke vratane sona obliciek a neviem este coho a zdrava som az neslusne. taktiez mam slabe kruhy pod ocami= tenucku kozu tam mam. nadzabem trosku korektoru a nic tam nie je vidno...

bende

namoč si smradlavé ponožky do howna potom to celé ogrcaj festne dobrou grckou a nakoniec to ochci ......Ked to nepomôže tak si dobre vyhon a budeš spokojný., aj by som ti povedal že chod si zašukať ale s takími škaredými očami ta asi nikdo nechce :)

stanley

Minerálky pijem, ale ten sodík..no to neviem.

No a tá lyžička funguje ako? Kde to presne prikladať?

Kruhy sú teda vyústením zlej práce obličiek? Ja s nimi nemám problém, teda nič necítim, nedá sa to nejako vitamínamy vyriešiť?

Ďakujem