Priatel nema rad bozkavanie

Príspevok v téme: Priatel nema rad bozkavanie
Jaja963

Ahojte, mam taky "problem" s partnerom sme spolu viac ako 6 rokov, na zaciatku vztahu super, romantika, bozkavanie, sex vsetko....postupne to ale nejak z jeho strany opadlo, miluje ma to viem, sex mame vsetko akurat ze vobec neberie ohlad na moje potreby. Ja sa napriklad milujem bozkavat, mam to rada aj pri sexe alebo kludne aj len tak...na zaciatku vztahu s tym nebol vobec problem ale teraz z jeho strany vobec, dokonca mi povedal ze on to nema rad, nerobi to lebo to nechce. Taktiez aj sex vo vztahu je z jeho strany vzdy vedeni skor tak dravo, co mi nevadi mam to rada ale niekedy by som bola rada aj za nejaku romantiku, viac dotykov, viac bozkov...o tomto moj partner vie, avsak za cely cas sme sa k tomu nedostali, ked tu temu vytiahnem tak mi povie ze na neho robim tlaky, ze potrebuje cas. Uz fakt neviem, ci ja som taka natlakova a je to moja chyba alebo co mam robit. Inak mame skvely vztah, vsetko ostatne nam funguje, velmi ho milujem ale rozmyslam ze ci toto nebude nieco co za par rokov uz proste si poviem ze nedavam a chcem to inak. Nechcem sa rozchadzat, ani mi to nepride ako dovod na rozchod ale nemozem povedat ze by ma to netrapilo. Prosim o vase rady, pohlad, nieco. Dakujem.

Jaffa

RTS TV, a mobile entertainment app, allows users to enjoy their preferred TV shows on the go. The platform provides a diverse range of content rts-tv.app

Jana Lukacova

Nie je to Vaša chyba, nie ste nátlaková. Na druhej strane, ten skvelý vzťah niečo nahlodáva. Váš priateľ si udržuje odstup od intimity a má s Vami len sex. Môžete sa s ním skúsiť otvorene porozprávať, čo sa deje. Ak na druhej strane nebude záujem, potom je rozhodnutie na Vás, či v takomto vzťahu chcete pokračovať alebo si doprajete čas sama pre seba, aby ste si získala odstup a rozhodla sa ako ďalej.

Betka132

No ak si sa s nim o tom bavila a riesit to nechce, dokonca ti vycita ze nanho robis tlaky tak to nevyriešite. Proste nie je romanticky typ, staci mu len zasunut. Rozist sa s nim nechces, tak ti neostane ine ako zvyknut si na to.