stavy ako po kovide

Príspevok v téme: stavy ako po kovide
member001

Ahojte,

koncom augusta som mal veľmi silný kašeľ a vysoké teploty. Pobral som moc liekov aj antibiotiká. Držalo ma to asi mesiac. Teraz som už zdravý ... cítim sa ok, ale vždy mám pocit ako keby mi niečo sedelo na plúcach. Neviem to inak opísať. Dýcha sa mi dobre ... čisto, ale vždy nie som na 100% ako som bol predtým. Mám pocit že sa to pomaličky zlepšuje ale len naozaj že pomaly. Najviac to cítim pri fyzickej aktivite alebo cvičení. Vždy keď si zacvičím tak ma to brzdí, aj si zakašlem a musím prestať. Beriem vitamíny aj zinok, varím si čaje, zázvorový aj prieduškový. Veľmi podobné stavy som mal aj pred 2 rokmi po korone. Teraz nvm či som to mal znova test som si nerobil, ale pravdepodobne áno. Ak by mi vedel niekto poradiť budem rád. Ďakujem.

stanislavka

Mne pomohlo to ked sme boli vo wellnesse a velmi dlho sme sa zdrziavali v saunách a tie sauny mi tak precistili organizmus ze vsetky choroby mi odisli.. asi by som odporucala nejake kvalitne sauny lebo bola som vsade mozne a nie vzdy som prisla tak ozdravena... my sme boli tuto v tatrach v www.hotelbellevue.sk .... isto chod do eukalyptusovej, parnej alebo horskej ale isto najlepsia bola finska

Misa23

musím súhlasiť, ma taký stav pretrvával dlho práve po prekonaní korony a nemohla som sa dať do poriadku ... potom som mala prechladnutie, priebeh bol ďaleko horší. Na odporúčanie som liek Wobenzym vyskúšala a bola som za to vážne rada. Dal ma do poriadku.

Market24

Na porovnanie imunity by som zo svojej skúsenosti odporučila liek Wobenzym, ma veľmi zabral, skúsila som toho veľa, ale s ním bol účinok naozaj najviditeľnejší:) súčasne s tým zdravým životným štýlom samozrejme.

estcasuala

The complete look of your internet site is remarkable, not to mention the content material!
also visit my net web page -[url=www.bestcasualarticlesandblogs.com phone[/url]

imeta

teraz je to rozšírené, čiže je to možné, treba veľa vitamínov a často chodiť na čerstvý vzduch aby si sa z toho dostal