Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

uz nevladzem...:((

anjelik

Kelis chapem ta, aj ja som mala taky rozchod, bola som uplne na dne, lebo viem, co to pre teba znamena, ze ci ho uplne vsetko pripomina, kazda pesnicka, kazda ulicka, po ktorej ste spolu kracali, ale musis sa postavit na nohy a ist dalej, aj ty jemu budes chybat, to som is ista, ale ked ta dvakrat podviedol, tak mu uz nadej nedaj, lebo horsie by bolo, keby taketo sklamanie pride, po 10 rokoch, ked budes mat na krku dieta a budes na vsetko sama.

kelis

ano ano to je pravda...myslela som ze je to ten pravy pri kazdom:)ale tazko mi je ked rok som dennodenne s niekym a zrazu...prazdno...skusim zit ako predtym,ale bude to moc tazke...lepsie bez neho ako s nim:)

trinity

Láska existuje, ale nie je taká ako vo filmoch. Ak ťa niekto za rok dvakrát podvedie, tak to s ňou nemá nič spoločné.

stasticko

To znie aboby si malo 50 rokov, a tie nemas, ved si mlada!a ze potrebujes niekoho blizkeho vedla seba? a kto nie? ty si si pri predosliych vztahoch asi myslela, ze on je ten navzdy a zrazu... Viem si to asi iba priblizne predstavit- este som to nezazila.no myslim si ,ze tym ze sa budes takto trapit nic neporiesis. Skus zabit cas- venuj sa sebe, prip. sportu, toc sa medzi ludmi a uvidis... si este mlada, život mas pred sebou.
Nesmies si tu ,,samotu,, tak pripustat! Viem, ze sa mi lahko hovori a tebe sa tazko zije! No chcela by som ti nejako pomoct! A ak sa to uz nebude dat vydrzat, zajdi za psychologom, mozno ti pomoze(a mozno sa do teba bezhlavo zamiluje:)))
Prajem ti vela stastia a hlavu hore!!!

kelis

stasticko to su pekne slova...ale realita?ta mi dava zabrat...ja potrebujem niekoho vedla seba..:((priatelia su super,ale chyba mi niekto velmi blizky...

stasticko

Nikoho nahladaj, ak sa s niekym mas stretnut, tak sa stretnes! A ze si sa sklamala? Nesla si do tych vztahov prilis zhurta?-iba uvazujem- a potom ked ste sa s dotycnym spoznali, zistili ste ze sa k sebe nehodite a ty si bola sklamana.Daj si volno, len tak si uzivaj s priatelmi bez zavazkov. Oddychni si a nikam sa neplas. Urcite to pride- urcite. A okrem toho si myslim, ze tie predosle vztahy ti okrem sklamania dali este omnoho viac- skusenosti, ktorych nikdy nie je dost. Tak hlavu hore. Prava laska ti ta najde!!! Len musis verit! Vela stastia!!!

agina

Kelis nestracaj nadej.Neviem sice, kolko mas rokov, ale ak mas stale menej ako 30, nerobila by som si ziadne starosti.

kelis

neviem kde...kedy si ma ale najde?takto sa trapim uz niekolky krat..opat som sa strasne sklamala...no skusim precitat,diki:)