Zdravim, pred tyzdnom som prisiel z nemocnice kde mi zistili akutnu pankreatitidu, som zaroven aj diabetik a ked ma prepustali z nemocnice bolo vsetko v poriadku no asi na 4. den som zacal mat neprijemne krce dole v bruchu a hnacku, potrvava to dodnes a mam pocit akokeby sa to nezlepsovalo, dietu dodrziavam (priznam sa ne uplne ale tak primerane, ziadne mastne, koreniste, stiplave, sladek nejem iba som mal jeden den krajec torty na narodeninach…nefajcim ale pouzivam nikotinovy produkt “Velo” (žuvací tabak), neviem ci to mozem alebo nie lebo na internete vsade pisu fajcenie ktore je zakazane pri diete preto lebo dym ide do pluc a dostava sa nieco aj do zaludka, tak sa chcem spytat ci mam vyradit aj to “Velo” a ci je normalne to ze mam krce a hnackujem alebo by som mal vyhladat lekara, dakujem za kazde rady a prajem pekny zvysok dna
Pankreatitida
It is essential to consult with a qualified hair transplant surgeon who can assess your specific needs and guide you through the treatment process. Get more idea here www.barleyhair.com
It is essential to consult with a qualified hair transplant surgeon who can assess your specific needs and guide you through the treatment process. Get more idea here www.barleyhair.com
Pankreatitída vie byť veľmi zákerná, pri objemnej stolici sa odvodňuješ, a keď sa napiješ, nemusí to byť dobré pri zápale pankreasu, keď niekedy vadí akýkoľvek príjem cez ústa. Keď si navyše aj diabetik, neriskovala by som a vrátila by som sa do nemocnice.