Ahojte! Chcela by som si dať tetovanie na pravú stranu bruška, ktorý bude siahať približne od panvovej kosti až pod prsia. Keď tam máte niekto tetovanie, alebo vobec hocikde na brušku, vedeli by ste mi poradiť, či je to tam dobré miesto, a aké nevýhody to má!!!??? Ďakujem
Tetovanie
ja mám tetovanie na bruchu a je to v pohode, ani to nebolelo.Má to jedinú nevíhodu všetci mi pozerajú len na to.
Ja som si pred tým nikdy nechcela dať tetovanie. Aj kvoli tomu, že keď si to spravím, tak sa to už nedá vrátiť, a aj preto, že ako s ním budem vyzerať,ak si dám spoločenské oblečenie. Ale teraz som si našla na to dobré miesto, a pekný vzor. Dobré miesto, lebo sa to nedá vidieť v spoločenskom oblečení, a pekný vzor, ktorý určite nikdy neolutujem,lebo sa mi tak hrozne zapáčil, že poprvý krát v živote si myslím, že by som si to na seba dala vytetovať, a že chcem tetovanie. Neviem, je to zvláštne ináč aj pre mňa. Samú seba nechápem. :)
Venusa vobec sa nedavaj tetovat.
Ja mam nad zadockom a chcela som aj na brusko uz som bola objednana no povedal mi kamos co ma tetoval,ze ked otehotniem sa to roztiahne a po porode to zostane skarede tak som to odvolala tak si rozmysli kde si to das....