Zánik čiastočne invalidného dôchodku pre epileptika po 29 rokov.

Príspevok v téme: Zánik čiastočne invalidného dôchodku pre epileptika po 29 rokov.
Valentin

Epilepsiu mám od roku 1988 v roku 1994 som bol uznaný čiastočne invalidný epileptik.Nie som vyliečený z epilepsie a užívam lieky Depakine 250 mg mám 3x mesačne aury,vyčerpanosť,problémy s pamäťou. mám generalizovanú epilepsiu záchvaty ne mám 29 rokov.
V roku 2000 som prekonal nádor semeníka pridelily mi 30% a epilepsia 30 % spolu 60 %.
K časovému intervalu 19 rokov som bol vyradený z onkologického dispenzáru.
Dňa 16.augusta 2023 posudkový lekár kontrolnej lekárskej prehliadky určil zánik čiastočne invalidného dôchodku 30 % z onkologie lebo som vyliečený.
Ponechali mi Vyslednú mieru poklesu schopnosti vykonávať zárobkovú činnosť je 30% na epilepsiu.
Prosím Vás epilepsia je ťažšké ochorenie sprevadzajuce z vyčerpanosťu a únavou a problemami z pmäťou atd.Skoré stavanie do práce mojom prípade a teraz jak si hľadám prácu stres mám ráno bolesťi hlavy.Dodržiaval som životosprávu a teraz mám obavy že sa mi vratia záchvaty po dlhéj dobe bez záchvatov.Posudkový lekár povedal,ked sa vratia epileptické záchvaty tak dostanete naspäť čiastočne invalidný to znamená ja si musím narušiť životosprávu epileptika,aby som dostal záchvat ? Račej byť na čiastočnom invalidnom dôchodku a mať pokoj a kľud a byť bez stresu,aby som si nevyprovokoval záchvat.
Prosím Vás poradťe mi a pomôžťe ,aby som dostal naspäť čiastočne invalidný dôchodok je potrebné Novelizovať Zákon o Epilepsií z misle že ked epileptyk ne má dlhodobo záchvaty nie je vyliečený a užíva lieky má nárok byť čiastočne invalidný.
Som pracoval ako vrátnik 3 zamestnancoch dôvodu únavy a vyčerpanosťi som zrušil pracovnú zmluvu.
Prosím Vás o spojenie statočných občanov veľkým srdcom,aby mi pomohli,aby zákon bol ľudckejší šetkým epileptikom na Slovensku.
Gmail.Valerián.Culák@ Gmail.com Tel : 0908 580 987

Valentin

Tento demon odoberania čiastočných invalidných dôchodkov učinkoval v roku 2009 a učinkuje stále 2023 zastavmeho ???
Na stránke : spravy.pravda.sk

Valentin

Tento spôsob prenasledovania čiastočných invalidných dôchodzov zo strany Ministerstva Socialných Vecí a Rodiny a posudkových lekárov treba zastaviť zmenou zákonov a voliť politické strany,kde majú program strany srdce pre rodinu a srdce pre pomoc slabým.
Prosím píšte pánom Poslancom Národnéj Rady Slovenska a zakladajťe Petície.Dakujem ...

Valentin

Zánik čiastočného invalidného dôchodku po 29 rokov jeho príčina je starý zákon 153 ods.6 zákona č.461/2003 tento neľudcký zákon bol schvalený za vlády SDKU pána Predcedu Vlády Slovenska Ing.Mikuláša Dzurindom a Minystrom Socialných Vecí a Rodiny Ing.Ludovitom Kaníkom.
Tento spôsob posudzovania čiastočných invalidných dôchodkov pre invalidov treba zmeniť a zastaviť lebo trh práce dáva malú šancu sa zamestnať epileptikovi a epilepsia sa nedá vyliečiť a epileptyk užíva lieky do konca života,ktoré plyvajú na modzog počas dňa.
A chcú od nás,aby zme pracovali epileptici ???

Valentin

Novelizovať Zákon o Epilepsií,aby epileptik bez záchvatov dlhodobo mal nárok na čiastočne invalidný dôchodok lebo epilepsia sa nedá vyliečiť a uživanie lieku je do konca života na
stránke www.peticie.com

Valentin

Môj kontakt o pomoc o novelizovanie zákona pre epileptikov na Slovensku a peticia kde epileptik je dlhodobo bez záchvatov a posudkový lekár určí zánik čiastočne invalidného dôchodku je nedôstojné lebo epilepsia sa nedá vyliečiť a epileptyk musí uživať lieky do konca života,ked ne má záchvaty a ma malú šancu sa zamestnať.
Kontakt : Valerian.Culak@Gmail.com
Tel : 0908 580 987