Čo Vás najviac počas bežného dňa frustruje?

Príspevok v téme: Čo Vás najviac počas bežného dňa frustruje?
pkral

Ahojte. Už dlhšie riešim problém stým, aby som sa cez deň cítil v pohode. Zaujíma ma, aké riešite cez deň problémy ohľadne toho ako cítite, aby ste boli vpohode a boli šťastný. Čo Vám v tom bráni? V čom Vám to nefunguje? Ja mám pocit, že aj keď urobím akúkoľvek zmenu, aj tak sa to nakoniec pokazí. Zaujímali by ma Vaše skúsenosti. Aké problémy riešite a čo Vám pomáha/nepomáha? Čo je u Vás ten bod úrazu, v čom sa neviete pohnúť ďalej? Ďakujem

ovomaltine

Este dodam, a z jeho strany neviem, ako to fungovalo, najprv sa potesil, ked som sa ozvala, aj bolo celkom dobre, ale potom uz zacal byt bez nalady. Nabuduce, ked si toto vsimnem, tak radsej pojdem domov. Takze do buducna asi ani toto nebude moc fungovat a budem sa mozno musiet zamerat na sport alebo este na nieco ine.

ovomaltine

Mam to podobne ako ty. Vcera mi napriklad pomohlo, ze som vytiahla von kamarata a dohodli sme sa, ze za dve hodiny ideme von. Hned sa mi zlepsila nalada a za tie 2 hodiny som vselico porobila, co by som inak nerobila. Kiezby chcel chodit so mnou von kazdy den, ale to asi nejde. Dnes tiez zvazujem, ze sa mu ozvem, len ci ho uz nenastvem. Takze asi tak.