Skazený zivot

Príspevok v téme: Skazený zivot
lenka191

Ako by som začala... Asi tým že celý môj život je jedno veľké peklo. Už od detstva. Prežila som si šikanovanie na škole, vysmievali sa mi ako vyzerám, že som škaredá, a vyzerám ako ?? dokonca sama matka sa mi za to vysmievala. Neučila som sa, jej to bolo jedno že som prepadala zo skoro všetkých predmetov. A ja sama som mala školu na háku, nechcela som tam chodiť. Ale jediné čo som od mojej materi počúvala boli vyhrážky, že keď tam nebudem chodiť skončím v decaku. 5 rokov som tam trpela, ale ona to neriešila a ani učiteľky, riaditeľka. Nikto nič nevidel a nepočul.
Som myslela že sa mi zmenil život o 180 stupňov keď som spoznala svojho priateľa. Ale vykľul sa z neho psychotyran. Dennodenne si dobera moju matku a mne sa to nepáči, ale nedá si povedat. Jemu sa to paci. Mám s ním malé dieťa, a vyzerá to tak že svojho otca má radšej ako mňa. Mňa potrebuje len keď chce jesť.
Ja som psychicky v koncoch. Nevládzem už toto trpieť. Uvažujem že to už definitívne v najbližších dňoch ukončím.

ahjajjaj

ahoj! Čuduješ sa, že dieťa je navesené na Tvojho partnera a nie na Teba? Ono to má logické vysvetlenie. Ty si s ním každý deň doma, veď si na materskej. On je s ním len neskoro poobede a večer a cez víkendy. Je samozrejmé, že čo je zriedkavejšie, to sa viac cení.

Takisto priateľ hovorí narážky na Tvoju mamu až poobede, keď príde z práce. Zvykla sa Ti matka sťažovať na neho, aký je k nej neúctivý?
Resp. aj matka môže otvoriť ústa a povedať mu, že je to jej dom, a keď sa nevie slušne správať, nech zavrie dvere zvonka.

raduskaaa

nemyslim si, ze ti nejaky liecitel pomoze dat si zivot dohromady a postavit sa znova na vlastne. o tom ma nikto nepresvedci.

Romana115

Mali sme v rodine tažké životé situácie. Jediný kto nám pomohol bol liečiteľ. Myslel som, že idem k doktorovi, keď ma sestra priviedla k nemu. Zmenil mi život, mojej celej rodine. Nebudem konkretizovať, treba zistiť na vlastnom živote, ako sa vám zmení celý od základov až sa pozriete spať a nebudete veriť v akých sr.čkách ste boli. posúvam jeho kontakt 0910635259. život vám zlepší len vaša odvaha a chtíč. ale on vám povie ako nato.

pupavka18

Nereaguj, nevšímaj, mám to odskúšané...tým sa nebudeš vysilovať, ipcko...nám nič nepomohlo, už aj tu viacero napísali, že len dookola odpoveď to isté, akoby umelá inteligencia písala..

Je smutné, že s ním ,,bojuješ" každý deň asi, musíš odhadnut aj jeho prípadnú agresivitu, keď začne, pusť si potichu ale hudbu, nepočúvaj ho vôbec, hudbu nie nahlas, lebo ,,ho to môže rozzuúriť"

Tiež nenápadne si daj do uší tlmiče hluku, v lekárni kúp a môže ,, vysielať" čo chce

Doslova sa nauč nereagovať

Keď si s dieťaťom, priprav si aj v mobile detské pesničky a pospevuj si, usmievaj.sa na dieťa, nenápadne v tichosti pracuj na sebe

lenka191

Jemu to robí radosť ma tak ponižovať. Dohovory nepomáhajú. Do očí sa mi smeje keď uráža moju mamu.
Čo sa týka vitamínov tak tie pravidelne užívam.
Dostala som návrh skúsiť IPcko, pozerala som si stránku a oni sa venujú mladým, a teda ja už najmladšia nie som

pupavka18

Lenka, v 1.rade keď on má na tvoju matku narážky, ty nevšímaj, nereaguj vôbec, lebo to ho ešte viac posilňuje, teba vysiluje jasne, on prestane, jemu to dobre robí, že ty reaguješ

Nemáš energiu, potom dieťa ide za ním, lebo s ním je veselo...

Pripravuj pre seba zdravé raňajky omeletku vajkovú, šunka,syr, špenát čerstvý, zamiešaj, do jogurtu ovsené vločky, aspoň tri jablká v týždni... Dbaj na spánok aspoň 7 hodín tiež 3-4 x v týždni, ak môžeš, kúpi si D3 v lekárni, magnézium tiež,

Pusť si dobrú muziku a spievaj si pri tom, keď pripravuješ jedlo a dieťa príde samé za tebou

Lewis18

Autorka, prave preto, ze na tom nie si psychicky dobre, prave naopak, ako sama pises, by si mala vyhladat odbornu pomoc. Ak nechces zajst osobne za psychologom, tak skus aspon IPcko: ipcko.sk … pracuju tam ludia, ktorym zalezi na inych ludoch, pokojne sa im zdover, vypis, verim, ze pomozu.
Co sa tyka tvojho dietata, pozri, kazde dieta je uuuplne ine. Su deti, ktore bez mamy nevydrzia ani 5min., no a potom aj take ako tvoje- bud rada, ver mi, nechcela by si mat dieta, pri ktorom si nemozes ani odskocit na zachod.. A to, ze vydrzi bez teba, neznamena, ze ta nelubi… Je to dieta, moze mat obdobie vzdoru, ak travi menej casu s otcom, tak prirodzene je mu otec vzacnejsi a tesi sa, ked je konecne s nim. Teba ale berie ako stabilitu, svoj oporny bod v zivote, lubi ta, ver mi… pockaj si na tie momenty, ked bude starsie a pride za tebou, objime ta a povie ti, ze ta lubi… pridu take. A, prosim, uz aj kvoli tomu malemu skus aspon to IPcko…

lenka191

Ja neviem či toto sa ešte nejak sa vyriešiť, ja som psychicky na Tom veľmi zle, ale psychológa nechcem navštíviť. A neviem ale myslím že má až tak rád nemá. Možno to je hlúposť ale ja kľudne mozem.ist na pol dňa preč a vydrží bezomna bez problémov.

Lewis18

Vsetko sa da riesit. Aj to, co sa zda ako nevyriesitelne. Urcite nie je dobre sa uchylovat k takymto zaverom a rozhodovat sa pod vplyvom aktualnych negativnych emocii. Mrzi ma, ze si si prezila vela zleho v zivote, ale verim, ze ta to zaroven aj posilnilo byt lepsim clovekom. Minimalne pre svoje dieta. Tvoje dieta ta lubi, si pren cely jeho svet, aj ked tebe sa to nemusi zdat. Pozeraj sa na to pekne, co v zivote mas. Idealne by bolo co najrychlejsie vyhladat pomoc psychologa…