Citlivý / Boľavý penis po uplnej obriezke

Príspevok v téme: Citlivý / Boľavý penis po uplnej obriezke
Thymm

Ahojte.

Ako uz znaci nazov som 3 tyzden po zakroku a pomaly sa mi to hoji opuch pomaly mizne ale problem je neskutocna citlivost na spodne pradlo. Chodim jak postihnuty. Cely zivot som mal zalud zakrity nakolko pre fimozu bolo bolestive ho uplne pretiahnut a opakovane zapaly penisu a predkozky ma utvrdili k tomuto kroku.

Poradte prosim kto ma/ mal skusenosti po Obriezke ako dlho to trvalo myslim to “zvykanie na ten odhaleny penis” Mam 33 rokov.

Vdaka Vam za nejaku odozvu.

Thymm

Jasne rozumiem, tak budem to musiet nejako fixovat s o cislo mensimi boxerami nakolko praca mi nedovoli marodovat tak dlho.. hadam to zvladnem a dufam ze sa este ozve kto mal podobny problem..

Pekny den prajem este.

ahjajjaj

Ideálny čas na možný pohlavný styk po obriezke sú 3-4 mesiace pre ľudí s citlivým penisom. Z toho usudzujem, že aj dotyk spodného prádla by dovtedy mal prestať spôsobovať problém. Leto je beztak náročnejšie obdobie, a spodné prádlo by malo byť voľnejšie a vzdušnejšie. Navyše si to skús premietnuť do reálu. Zdravý muž vie pohybovať predkožkou, takže má častejšie predkožku stiahnutú. Pri probléme je penis celý zakrytý a nie je vystavený stimulom. Preto je po odhalení omnoho viac a dlhšie citlivý, ako u mužov, ktorý si dali obriezku z iných ako zdravotných dôvodov.