Ahojte, idem si k vám po radu.
Mám malého synčeka a problém mám v tom, že keď som s ním u mojej mamy, susedia sú veľmi aktívni čo sa jeho týka a stále by ho chceli kočíkovať, hrať sa s ním a tak. Ja viem že si asi pomyslíte že by som mala byť rada že chcú byť s ním a ja si aspoň oddýchnem, ale pravda je taká že z toho nadšená nie som.
Nechcem ho nosiť ku nim, lebo celá rodina fajčia. Majú psa ktorému neumývaju laby keď s ním prídu zvonku. Neumývaju si ruky po WC. Zoberú ho na ruky, bozkaju ho. Včera sme tam boli a malý smrdel od cigariet. Susedova dcéra 9 ročná jedla melón a dala mu z neho odkusnut. Mne sa to nepáčilo, že moje dieťa kŕmi melónom ktorý jedla ona. Ja to robím len preto aby som nebola za tú zlú susedu. Minule ho kocikovali. Susedia majú 3 deti a ja som sa s nimi nechodila hrať, a ani raz mi ich nedali vonku kočíkovať, ani jedno. Keď sme na ihrisku len ja so synom tak sa furt dotrepu aj oni.
Prosím vás ako im tak jemne vysvetliť aby ho nebozkali, a že nebude ku ním chodiť, ani ho nebudú kočíkovať? Keď poviem dôvody prečo si to neželám sa urazia.
Ďakujem