Nevoľnosť, napínanie

Príspevok v téme: Nevoľnosť, napínanie
orajdo123

Ahojte.
Už dlhšiu dobu, polroka ma trápi nevoľnosť, napínanie, zvracanie, taký pocit plnosti a nedobrý pocit proste. Neviem si to už vysvetliť, bol som na gastre aj kde mi zistili duodeno gastrický reflux. K tomu ešte doktor povedal, že je žalúdok podráždený. To bolo asi pred troma mesiacmi. Od vtedy žiaľ žiadne zlepšenie, lieky nemám žiadne, mal som chvíľu ganaton ale moc nepomohol. Môže to spôsobovať ten reflux? alebo príčnu treba hľadať inde? lebo už som fakt zúfalý. Neviem si s tým rady a vlastne mi to komplikuje život, lebo už telo sa bráni tak, že sa bojím niekam ísť lebo sa pozvraciam a bude ma napínať pred ludmi, čo nechcem zažiť. Preto sa vyhýbam kontaktom. Kedysi som žiadny takýto problém nemal a normálne žil. Žiaľ hlava ma sklamala už tiež ako som vyššie spomínal a k tomu ešte stále len myslím na to ako mi je sekundu čo sekundu, vôbec sa neviem odreagovať a neviem už aký je to vlastne normálny pocit. Liečim sa aj na schizofréniu a depresiu, doktorka mi už predpísala snád všetky lieky, antidepresíva a nič nezaberá. Skúsil som ich aj vysadiť ale tiež bez účinku. Tieto problémy prišli nečakane, nemal som žiadny stres ani problémy. Preto si to neviem vysvetliť, neviete prosím čo s tým spraviť a ako to zastaviť a nájsť príčinu?

orajdo123

Michallinca šak to že samé určite nie a už som skúsil všetko. A som z toho tak zdeptaný už ako nikdy a upadol som do depresie kvôli tomu. Neviem teda kde hľadať dôvod a príčinu
Imanka a tvoj brat mal aké ťažkosti? prešlo mu to nakoniec?

michallinca

no, to jedine na gastre vedia toto vyriesit. ale ked tu vyssie v prispevku bolo spomenute, ze ani to nepomohlo, tak potom uz ozaj neviem. same to prejde asi len tazko.