Tie čo ste dávali novorodencom aj umelé mlieko tak ktoré im vyhovovalo? Tomu nášmu akosi nevieme trafiť mlieko.
Umelé mlieko
aj dcéra pomaly hneď od narodenia na sunare, ich mlieko jej sedelo najviac :)
ja som kojila do roka a potom som si povedala dosť :) odvtedy bol malý hlavne na polievkach, príkrmoch ale dostával ešte aj umelé mlieko
ja som malého musela takmer hneď začať dokrmovať, rovno som siahla po tomto sunare www.sunar.sk, nášmu drobcovi chutí, nebýva mu po ňom vôbec zle
Moja manzelka mala mlieko len velmi kratko, asi len nejaky mesiac, potom stratila. Drobec pije Bebu a vyhovuje. Ale tak samozrejme to zalezi aj od dietata, pre kazde je vhodne ine mlieko, iny typ, druh, znacka.
Skúste vybrať umelé mlieko, ktoré je čo najviac podobné zloženiu materského mlieka. Toto zloženie sa zvyčajne nachádza na obale výrobku. Existujú rôzne typy umelého mlieka, ako napríklad mlieko na báze kravského mlieka, mlieko na báze sójového mlieka a iné. Skúste viacero typov, ak máte pocit, že aktuálny výber nevyhovuje vášmu dieťaťu.Niektoré novorodené deti môžu mať citlivosť na určité zložky umelého mlieka, ako napríklad laktózu alebo určité bielkoviny. Ak má vaše dieťa príznaky alergie, ako je napríklad kožná vyrážka, podráždenosť alebo ťažkosti so zažívaním, mohlo by to byť spôsobené nevhodným typom mlieka.Ak máte obavy o vhodnosť umelého mlieka pre vaše dieťa, je vždy dobré sa poradiť s lekárom alebo pediatrom. Môžu vám poskytnúť konkrétne rady a odporúčania na základe zdravotného stavu vášho dieťaťa.Niekedy môže novorodenému dieťaťu trvať nejaký čas, kým si zvykne na nový druh mlieka. Môžete skúsiť postupne zavádzať nové mlieko a sledovať, ako naň reaguje.Pamätajte, že výber umelého mlieka je individuálny proces a môže vyžadovať trochu skúšania a omylov, kým nájdete ten správny druh, ktorý vyhovuje vášmu dieťaťu. Ak máte stále obavy, neváhajte sa obrátiť na odborníka na detskú výživu alebo pediatra, aby vám pomohol nájsť najlepšie riešenie pre vaše dieťa. www.myjdfaccount.net